![]() |
Odp: Drobne uwagi
Dlaczego Marian nadal nie otrzymał należnej mu rangi za konkurs walentynkowy?
|
vibratoria - rangi może nadać tylko administrator i kiedy któryś z nich będzie na forum, wtedy zostanie nadana ranga.
|
O tym to wiem. :P Chodziło mi raczej o fakt, że Dominic otrzymał, a Marian został pominięty, mimo iż konkursy zakończyły się mniej więcej w tym samym terminie.
|
vibratoria - ja jestem odpowiedzialna za MakeThemUp! i kiedy Oaz była na forum, to poprosiłam ją o nadanie rangi Dominic'owi, haughton wszedł dopiero później na forum, kiedy już żaden administrator nie przebywał na stronie ;)
|
Jest tylko jeden etap FA?
|
Veripma - FA ma dwa etapy. Pierwszy już się zakończył, drugi właśnie trwa. Wszystko jest opisane w dziale na temat Forum Awards.
|
A faktycznie, ślepa jestem xP dzięki
|
Dlaczego reflexsimsforum.com nie działa ?
Jest tekst i z tego co zrozumiałam to admin zamkną ją z powodu, że ma złamane serce i nie chce nas widzieć... Cytat:
|
A co my możemy z tym zrobić? To nie nasze forum. Adminki nie mogły się dogadać, więc zamknęły stronę. Z tego, co Greeksgal napisała będzie ono odbudowywane na innej domenie.
|
Uzupelnijcie temat: 'Rangi użytkowników - za co i dlaczego' bo wciaz sa poprzedni userzy ;) :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:29. |