![]() |
Odp: Dziwne imiona!!
Ja miałam panią/pana listonosz o wyglądzie kobiety, a o wdzięcznym imieniu Grzegorz Świeczka ;/
|
mi przyszła jakaś Gryzelda Fucha XD
|
Nauczyciele: Pafnucy Gąbka
Uczniowie: Jonatan Bździółko,Filomea Ręcznik, Gerwazy Huk(kobieta). Pracownicy: Jolanta Rękojeść(mężczyzna),Tomasz Dratewka((kobieta) Mieszkańcy miasta: Klucz Bazyli, Adrian Ktoś(kobieta), Weronika Wikt,Olgierd Rumcajs, Wrócisław Powrót,Czesław hrabia Niteczko,Anna Krok(mężczyzna) ,Hirek Żwirek, Bardzo Dobra Wiedźma Złomira Zło, Strasznie Zła Wiedźma Dobromira Dzionek. Franek Ganek, Sara Mara i Klara Mara(Mieszkanki hotelu w górach). Nie no, Ostatnio widuję dużo simów z dziwnymi imionami Ebenezer Czajnik,Giewont Mistrz oraz Mieczysław Japonek(nazwisko jak męzczyzna a jest kobietą) |
W Dziwnowie grasuje dziecko (płci żeńskiej) z kręconymi włosami, którego personalia brzmią: Piotr Japa.
EDIT: I jeszcze dwie postacie o tych samych imionach i nazwiskach (Tekla Dalej). Z tymże jedna z nich to kobieta, a druga to facet :| |
Kilka dni temu obok mojej parceli przechodziła Eleonora Flaszka :D
|
Rene Tabletka, Arkady Płanetnik, Władysław Poganiacz, Ernest Dzwonko, Calista Farciarz...
|
Marian Wynalazek
|
nO ja miałam Telonore Kokos [Faceta]
|
Ja miałam przyjaciółkę która nazywała się Kuba Srajtajczyk
|
Czas odświeżyć temacik :D
Cytat:
ja znalazłam takich simów jak: Gienek Łopatka :D Kleopatra Doniczka :D Rebeka Chuligan :D Lew Kosmos :D Wieńczysława Zasłonka :D Klara Narzuta :D Stefan Leżak :D Lora Gęś :D Krzysiek Rozeta :D Karmen Dozownik :D Józek Czajnik :D Dawid Syrop :D I nie wiem czemu ale totalnie mnie rozwala imię Scholastyka :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:02. |