![]() |
Odp: Otwórz oczy...+18
Jaki długi odcinek! A jaki udany!
Bardzo mi się podoba. A jednak Nancy została uratowana przez Aladara:D. Zdjęcia jak zwykle niesamowite. Czuję się, jakbym oglądała film. Robisz coraz mniej błędów. Zdecydowanie moje ulubione FS:). EDIT: Już jest wszystko na miejscu:). |
Cytat:
Dzięki za pozytywny komentarz, ciesze się, że Ci się podobają moje wypociny. |
Ojej mi chodziło o Aladara tylko mi się imiona pomyliły:P.
Kumam, jak najbardziej:D. Czekam na następny odcinek:). EDIT: Poprawię, żeby było poprawnie i moje zakręcnie nie rzucało się w oczy:P. |
No to zobaczymy, kim tak naprawdę jest Aladar^^
Juz się nie będę powtarzać, czekam dalej:P |
Jak zwykle niesamowite.
A co do zdjęć mi nie wyświetlają się 2 i 3 fotka, a w przedostatnim odcinku ostatnia. |
Świetny odcinek. Wiedziałam, że Aladar musi po nią wrócić. Ciekawe, kiedy się dowiemy, kim on naprawdę jest;). Fantastyczne zdjęcia. Mam tylko jedno zastrzeżenie: fosa jest zbyt przejrzysta. Podejrzewam, że inaczej nie dało się zrobić;). Dodaj szybko nowy odcinek :D!
|
Nom, byłam do tyłu o jakieś cztery odcinki, więc szybko musiałam nadrobić zaległości:)
Wszystko super, zdjęcia i tekst, moze tylko wyhaczyłam parę błędów ortograficznych (lekkich, nie bój żaby) i interpunkcyjnych, ale to Pikuś:P A co do tego Aladara... hmmm... nie mogę się powtrzymać, ale zawsze mam skojarzenia z różnymi filmami, anime i bajkami... Oglądałaś może taką bajkę "Dinozaur"?:D Tam głownym bohaterem był właśnie Aladar (powiedziałabym jaka "rasa" dinozaura, ale to jest konik mojego brata; jego ulubiony to EUSDREPTOSPONDYL:D:D:D ) |
Cytat:
Cytat:
Z różnych dziwnych źródeł podbieram imiona. To chyba nie jest plagiat :P Cytat:
|
Bardzo fajny odcinek. Niby długi, ale jak dla mnie to i tak mógłby być dłuższy. Wiedziałam, że Aladar wróci po Nancy. Można się domyślić, że Nancy będzie towarzyszyć Anie w dalszej drodze. Chociaż być może będzie inaczej. 10/10.
|
Opowiadanie jest super. Przypomina mi to Ergo Proxy. Jest prawie identyczne. Nie twierdzę rzecz jasna że to plagiat :D To tylko taka ciekawostka ^^
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:35. |