TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Otwórz oczy...+18 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42896)

Lira 22.07.2008 11:43

Odp: Otwórz oczy...+18

Jaki długi odcinek! A jaki udany!
Bardzo mi się podoba.
A jednak Nancy została uratowana przez Aladara:D.
Zdjęcia jak zwykle niesamowite. Czuję się, jakbym oglądała film.
Robisz coraz mniej błędów.
Zdecydowanie moje ulubione FS:).

EDIT: Już jest wszystko na miejscu:).

Fobika 22.07.2008 11:50

Cytat:

Napisał Lira (Post 828102)
A jednak Nancy została uratowana przez Siwana:D.

to Aladar uratował Nancy :) Aladar i Siwan wrócili po nią i rozdzielili się. Aladar ją znalazł :P

Dzięki za pozytywny komentarz, ciesze się, że Ci się podobają moje wypociny.

Lira 22.07.2008 12:19

Ojej mi chodziło o Aladara tylko mi się imiona pomyliły:P.
Kumam, jak najbardziej:D.
Czekam na następny odcinek:).

EDIT: Poprawię, żeby było poprawnie i moje zakręcnie nie rzucało się w oczy:P.

scarlett 22.07.2008 14:53

No to zobaczymy, kim tak naprawdę jest Aladar^^

Juz się nie będę powtarzać, czekam dalej:P

Sun_rise 22.07.2008 14:58

Jak zwykle niesamowite.
A co do zdjęć mi nie wyświetlają się 2 i 3 fotka, a w przedostatnim odcinku ostatnia.

Libby 22.07.2008 15:53

Świetny odcinek. Wiedziałam, że Aladar musi po nią wrócić. Ciekawe, kiedy się dowiemy, kim on naprawdę jest;). Fantastyczne zdjęcia. Mam tylko jedno zastrzeżenie: fosa jest zbyt przejrzysta. Podejrzewam, że inaczej nie dało się zrobić;). Dodaj szybko nowy odcinek :D!

Masakra 22.07.2008 16:30

Nom, byłam do tyłu o jakieś cztery odcinki, więc szybko musiałam nadrobić zaległości:)
Wszystko super, zdjęcia i tekst, moze tylko wyhaczyłam parę błędów ortograficznych (lekkich, nie bój żaby) i interpunkcyjnych, ale to Pikuś:P
A co do tego Aladara... hmmm... nie mogę się powtrzymać, ale zawsze mam skojarzenia z różnymi filmami, anime i bajkami... Oglądałaś może taką bajkę "Dinozaur"?:D
Tam głownym bohaterem był właśnie Aladar (powiedziałabym jaka "rasa" dinozaura, ale to jest konik mojego brata; jego ulubiony to EUSDREPTOSPONDYL:D:D:D )

Fobika 22.07.2008 17:59

Cytat:

Napisał Sun_rise (Post 828277)
A co do zdjęć mi nie wyświetlają się 2 i 3 fotka, a w przedostatnim odcinku ostatnia.

U mnie wszystkie się normalnie wyświetlają, może spróbuj kilka razy odświeżyć stronę.
Cytat:

Napisał Masakra (Post 828363)
A co do tego Aladara... hmmm... nie mogę się powtrzymać, ale zawsze mam skojarzenia z różnymi filmami, anime i bajkami... Oglądałaś może taką bajkę "Dinozaur"?:D
Tam głownym bohaterem był właśnie Aladar (powiedziałabym jaka "rasa" dinozaura, ale to jest konik mojego brata; jego ulubiony to EUSDREPTOSPONDYL:D:D:D )

Tak oglądałam tę bajkę, jak byłam mała uwielbiałam ją i dlatego jeden z moich bohaterów nazywa się jak dinozaur. Kilka postaci ma imiona bohaterów z filmów, lub książek np. Nancy (po obejrzeniu Sin City), a Siwan to nazwa któregoś miesiąca w żydowskim kalendarzu.
Z różnych dziwnych źródeł podbieram imiona.
To chyba nie jest plagiat :P
Cytat:

Napisał Libby (Post 828330)
Mam tylko jedno zastrzeżenie: fosa jest zbyt przejrzysta. Podejrzewam, że inaczej nie dało się zrobić;).

Oj, uwierz mi nie dało :)

Wilvarin 22.07.2008 22:37

Bardzo fajny odcinek. Niby długi, ale jak dla mnie to i tak mógłby być dłuższy. Wiedziałam, że Aladar wróci po Nancy. Można się domyślić, że Nancy będzie towarzyszyć Anie w dalszej drodze. Chociaż być może będzie inaczej. 10/10.

Tehana 26.07.2008 16:43

Opowiadanie jest super. Przypomina mi to Ergo Proxy. Jest prawie identyczne. Nie twierdzę rzecz jasna że to plagiat :D To tylko taka ciekawostka ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:35.