TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Które Akcesoria są najlepsze? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47744)

Searle 17.12.2008 16:00

Odp: Które Akcesoria są najlepsze?

Moim ulubionym jest Kuchnia i łazienka :)

dżin. 17.12.2008 17:33

Ja ze wszystkich akcesoriów uwielbiam:

Kuchnia i łazienka ponieważ praktycznie
w żadnym dodatku nie ma tyle rzeczy do kuchni i łazienki.

Ikea Urządza dom, ponieważ dał mi mnóstwo moich wymarzonych mebli.

I najbardziej Rezydencje i Ogrody, ponieważ w życiu jeszcze
nie widziałem, aż tak dużo nowych roślin.:)

yuppie 17.12.2008 18:46

Ikea Urządza Dom
Moda z H&M
Młodzieżowy Styl

no to dla mnie jest tego aż 3 ^^ hehe...xD

Malinkka 21.12.2008 10:52

H&M Ikea i Szyk i Elegancja

ewulka 02.01.2009 11:08

Moim zdaniem najlepszym dodatkiem jest TS2 Szyk i Elegancja i TS2 Moda H&M.
Co prawda mam tylko szyk i elegancja, ale Moje przyjaciółka ma mode z H&M i mi się baaaaaardzo spodobała:):):)
W szyk i elegancja są fajne stroje wizytowe jak i w impreza i fajne meble zaś w moda z H&M też są suuuuuuuper ubranka i baaaardzo modne :):):)
Trudny wybór :)
Każdy dodatkek jest na Swój sposób super np Na Święta jest Św Mikołaj i daje prezenty, w Moda z H&M są fajne ubranka, W Szyk i Elegancja fajne parcele mieszkalne, w Impreza można użądzić super ślub i urodziny, .. itd

Ellie 04.01.2009 17:07

Wg. mnie to H & M i Ikea - są super ciuchy i meble ;]
Jak ktoś nie może/nie potrafi/nie chce/Bóg wie co jeszcze ściągać rzeczy z neta, to te dodatki są wtedy obowiązkowe xD

Swampfire 04.01.2009 17:11

Moda z H&M i IKEA obowiązkowo :-).

Ilona-Milka-simka 05.01.2009 14:15

Odp: Który najlepszy?

Cytat:

Napisał Tittellë (Post 671334)
Myślę, że najlepszym mini packiem jest Szyk i Elegancja. Co prawda jest on pierwszym mnie dodatkiem lecz jest najbardziej dopracowany. Słyszałam, że również dużym zachwytem cieszy się Moda z H&M - lecz ja nie mam tego mini dodatku to Ci nie pomogę. Według mnie najgorszymi mini packami są Na Świętach i Zestaw Świąteczny. Z nich lepszy jest ten, w którym dochodzi Mikołaj, lecz nie wiem który to, bo mam oby dwa :P

Mikołaj dochodzi w na święta

Ilona-Milka-simka 05.01.2009 14:27

Oto co sądze o akcesoriach :

rozrywka rodzinna - przydaje się by udekorować pokój dziecku
szyk i elegancja - nie lubie tego dodatku bo jak nie gram na kody (staram się unikać) to mój sim może sobie tylko pomarzyć o tych meblach bo go nie stać. Ale meble i ubrania są ładne
impreza - przydaje się do urządzenia fajnego przyjęcia bo żaden dodatek ani akcesoria nie dają np. tortów, bufetu.
moda z H&M - jest bardzo fajna na trzecim miejscu u mnie. Ubieram moje simy tylko w ubrania z H&M
młodzieżowy styl - lubie te akcesoria na drógim miejscu. Zawsze urządzam pokój nastolatków tymi meblami.
kuchnia i łazienka - można mieć dzięki temu dodatkowi fajną kuchnię i łazienkę.
ikea - mój ulubiony dodatek można mieć naprawdę fajne meble za cenę niższą od niektórych obrzydliwych mebli. ( w połączeniu z mieszkaniem w bloku to nawet nie muszę szukać pracy dla simów )
rezydencje i ogrody - co prawda są tam fajne schody i lampy ale jakoś mi się nie podoba.
na święta - fajne ale tylko się przydaje na święta.

Wampirencja 26.01.2009 22:06

Mi się tylko 3 podobają - młodzieżowy styl (dla gotyckich dodatków ;p ), Kuchnia i Łazienka (ładne zestawy naprawdę) oraz Ikea urządza dom.
Koniec
Dla mnie kupowanie packów to strata pieniędzy, bo płaci się za około 15 nowych obiektów i kilkanaście podłóg/tapet ^^" Dostaję za darmo, to niby się nie powinnam skarżyć, no ale cóż

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:41.