![]() |
Odp: Które Akcesoria są najlepsze?
Moim ulubionym jest Kuchnia i łazienka :)
|
Ja ze wszystkich akcesoriów uwielbiam:
Kuchnia i łazienka ponieważ praktycznie w żadnym dodatku nie ma tyle rzeczy do kuchni i łazienki. Ikea Urządza dom, ponieważ dał mi mnóstwo moich wymarzonych mebli. I najbardziej Rezydencje i Ogrody, ponieważ w życiu jeszcze nie widziałem, aż tak dużo nowych roślin.:) |
Ikea Urządza Dom
Moda z H&M Młodzieżowy Styl no to dla mnie jest tego aż 3 ^^ hehe...xD |
H&M Ikea i Szyk i Elegancja
|
Moim zdaniem najlepszym dodatkiem jest TS2 Szyk i Elegancja i TS2 Moda H&M.
Co prawda mam tylko szyk i elegancja, ale Moje przyjaciółka ma mode z H&M i mi się baaaaaardzo spodobała:):):) W szyk i elegancja są fajne stroje wizytowe jak i w impreza i fajne meble zaś w moda z H&M też są suuuuuuuper ubranka i baaaardzo modne :):):) Trudny wybór :) Każdy dodatkek jest na Swój sposób super np Na Święta jest Św Mikołaj i daje prezenty, w Moda z H&M są fajne ubranka, W Szyk i Elegancja fajne parcele mieszkalne, w Impreza można użądzić super ślub i urodziny, .. itd |
Wg. mnie to H & M i Ikea - są super ciuchy i meble ;]
Jak ktoś nie może/nie potrafi/nie chce/Bóg wie co jeszcze ściągać rzeczy z neta, to te dodatki są wtedy obowiązkowe xD |
Moda z H&M i IKEA obowiązkowo :-).
|
Odp: Który najlepszy?
Cytat:
|
Oto co sądze o akcesoriach :
rozrywka rodzinna - przydaje się by udekorować pokój dziecku szyk i elegancja - nie lubie tego dodatku bo jak nie gram na kody (staram się unikać) to mój sim może sobie tylko pomarzyć o tych meblach bo go nie stać. Ale meble i ubrania są ładne impreza - przydaje się do urządzenia fajnego przyjęcia bo żaden dodatek ani akcesoria nie dają np. tortów, bufetu. moda z H&M - jest bardzo fajna na trzecim miejscu u mnie. Ubieram moje simy tylko w ubrania z H&M młodzieżowy styl - lubie te akcesoria na drógim miejscu. Zawsze urządzam pokój nastolatków tymi meblami. kuchnia i łazienka - można mieć dzięki temu dodatkowi fajną kuchnię i łazienkę. ikea - mój ulubiony dodatek można mieć naprawdę fajne meble za cenę niższą od niektórych obrzydliwych mebli. ( w połączeniu z mieszkaniem w bloku to nawet nie muszę szukać pracy dla simów ) rezydencje i ogrody - co prawda są tam fajne schody i lampy ale jakoś mi się nie podoba. na święta - fajne ale tylko się przydaje na święta. |
Mi się tylko 3 podobają - młodzieżowy styl (dla gotyckich dodatków ;p ), Kuchnia i Łazienka (ładne zestawy naprawdę) oraz Ikea urządza dom.
Koniec Dla mnie kupowanie packów to strata pieniędzy, bo płaci się za około 15 nowych obiektów i kilkanaście podłóg/tapet ^^" Dostaję za darmo, to niby się nie powinnam skarżyć, no ale cóż |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:41. |