![]() |
Odp: The sims 2 V.S The sims 3
Myślę że lepsza TS2 a trójka no cóż chyba to przez to że Maxis nie pracował przy tym
|
Jak dla mnie trójka jest lepsza, ma więcej możliwości i w ogóle grafiką też jest lepsza- nawet dotychczasowe dodatki podobają mi się bardziej ;)
|
jak dla mnie simy w The sims 3 są po prostu brzydkie - takie pulpetowate ...
Sims 2 lepsze ... |
TS3 jest najlepsze nikt mi nie powie, że jest inaczej. Wp i Kariera przebijają wszystkie dodatki TS2.
|
TS3 byłoby świetną grą gdyby nie bugi (z żadną grą nie miałam aż takich problemów>.>) i troszkę taka "naciapana"xD grafa, ale do tego z czasem można się przyzwyczaić.
Ogólnie obydwie wersje mi się podobają chociaż w trójkę już od dawna nie gram, a TS2 nadal tak jak była to na kompie jest, więc myślę że jednak dwójka u mnie prowadzi^^ |
Ciężko powiedzieć. Trójka i jej postęp historii i otwarte otoczenie, oraz dodatki które są czymś nowym i nie odkrytym (na razie) sprawiają, że podoba mi się ta gra. Jednak mam DUŻO zastrzeżeń do niej. Po drugie szybko się zniechęciłem do tej gry. Obecnie w nią gram w celu zapoznania się z dodatkami ;)
TS2... To naprawdę świetna gra i choć nie ma takiego stopnia rozwinięcia jak trójka to i tak świetnie mi się w nią gra! :) |
sims 3 lepsze bo sims 2 szybko sie nudza a w trójce jest samochód,rower,szpital i cale miasto,jest gitara i wogole lepsze opcje np.obciskiwanie gdy ktos ma ceche "swietnie całuje"
zmieniam zdanie-sims 2 plus dodatki! |
Jak dla mnie trójka lepsza
|
moim zdaniem dwójka jest lepsza,dobra grafika, jest animacja wsiadania do samochodu,chociaż dużo ekranów wczytywania i mi się trochę tnie
|
Cytat:
Wybieram bezapelacyjnie dwójkę :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:46. |