![]() |
Odp: Błąd aktualizacji...
miisiaa odinstaluj wszystkie dodatki wraz z głowną częścią. Potem zainstaluj The Sims 3, zaktualizuj grę, a później zainstaluj Nowoczesny Apartament. Miałam podobny problem tylko z innym dodatkiem :)
A teraz ja mam znowu problem ;( Mam zamiar włączyć sobie simy a tu piszę żebym zaktualizowała, no to naciskam "tak" i aktualizuję się .. czekam i czekam ... jest już 99% i tak cały czas długo ... wkurzyłam się i wyłączyłam. Patrze na szczegóły tej aktualizacji, a tam piszę że ona dotyczy także The Sims 3 Kariera, no ale jej nie mam :/ Nie wiem co teraz zrobić bo chciałabym zaktualizować, ale ile można czekać ? Edit: I ta aktualizacja wyświetlała mi się w EADM, a jak w starcie gry włączam folder : Aktualizacja gry to naciskam "Aktualizuj teraz" i mi się wyłącza z paska menu i wgl z ekranu ? o co chodzi ? proszę o pomoc :) Edit2: Przed chwilą mi się pokazało takie coś : PatchProgress.exe - Nie można znaleźć składnika (Duży czerwony krzyżyk) Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono QtCore4.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić problem. To znaczy, że muszę odinstalować simsy i od nowa zainstalować ? :( :( |
a ja ponawiam moje pytanie, wie ktos moze i jest w stanie pomóc jak zaktyalizować grę?
pisze ze nie mozna zaktualizowac bo znaleziono nie prawidlowy plik.. nie wiem ktory to nie prawidlowy, nie mam juz rzadnych dodatkow, modow niczego( przynajmniej usunelam wszystko) a dalej tak pisze.. przeinstalowalam ea manager download prosze o pomoc. mam gry ts3, apartament, podróże i kariera. aktualizuje rzecz jasna kariere. |
Ja za chwilę dostanę zawału, ratujcie Jin'a!
Po tym jak przestałem grać w TS3 i odinstalowałem podstawę, WP i NA chyba w maju, teraz zachciało mi grać, więc pomyślałem, że sobie to zainstaluję, ale gdy już TS3 i WP zainstalowałem, trzynaście razy próbowałem instalować NA (po każdym usuwając, to co się zapisało), wpadłem na pomysł, aby sobie odinstalować i zainstalować na nowo simy. Podstawa i do niej aktualizacje są, WP i aktualizacje są, próbuję instalować NA - nic, olałem już to i instaluje aktualizacje od 2.5 do 2.9(wspomnę też, że miałem ten sam problem co Paulasia w edit'ie drugim), po zainstalowaniu wersji 2.9, odpalam Program Startu Gry, a tu mi pokazuje, że gra jest w wersji 0.0.0.0 ? WTF?! PS. Pisze też, że gra podstawowa The Sims 3 nie jest zgodna z aktualnym dodatkiem do TS3. |
Wywal gre z dysku, panelu sterowania,Moich Dokumentow itp.
Start - Uruchom - regedit Wywal wszystko co jest z The Sims 3 związane Zainstaluj grę, bez patchowania ! Instaluj po kolei tak jak wychodziły, dopiero poo zainstalowaniu ostatniej mozesz zpaczować grę. Jeśli działa złóż Starligh'towi podziękowanie za reanimacje od zawału :D |
Kariera- patch
No,cóż znów mam ten sam problem.
Aktualizacje, aktualizacje i jeszcze raz aktualizacje. Nigdzie w internecie nie widać, a raczej nie umiem szukać. Możer by mi ktoś pomógł i wysłał link, bo chcę zainstalować Kariere ,ale bez patcha nie moge. Dziękuję wszystkim za pomoc :** |
aktualizacja 1.5.0.006000
O co chodzi z aktualizacją 1.5.0.006000? Potrzebna jest ona żeby móc zainstalować nowe dodatki ze store. Obecnie mam wersję 4.0.87 i EA download manger mówi mi że mam aktualną wersję gry ale dodatki nie instalują się. Co mam zrobić?
|
Mam pytanie.
Ostatnia aktualizacja zepsuła mi grę. Jak odinstalować niepotrzebne aktualizacje? |
Aktualizacje i WP
Hej instaluję WP i się nie chcę zainstalować bo nie zostało to zaaktulizowane próbowałem już wszystkiego robić RA downolad manger tam grę dałem i jak tam instaluję to pisze: zanim zainstalujesz ten produkt wejdź to startu gry the sims 3 i zaaktualizuj swoją wersję. Coś tam zaaktulizowałem i pisze że instalacje tego wymaga instalacji poprzedniej aktualizacji mam już tego dość co robić?
|
Siemka wszystkim.
Ja też niestety mam problem a mianowicie: Naszła mnie ochota na pogranie w Simsy. No to włączam je i wyskakuje okienko z najnowszą aktualizacją (1.15/2.10/3.6/4.3 czy coś takiego ;p). No to nacisnęłam OK i gra miała zamiar się zaktualizować, ale wyskoczył jakiś błąd. No to mówię sobie "Trudno, pogram ot tak." I zaczęłam grać. Ale w czasie gry, Simsy aktualizowały się nadal ( nie wiem jakim cuudem ;oo ). Kiedy było ok. 15% wyskoczyło okienko, że muszę wyłączyć grę bo aktualizacja się nie uda. No to zapisałam i wyłączyłam Simsy. Gra aktualizowała się dalej... Kiedy skończyła się aktualizacja kliknęłam dwa razy na ikonkę THE SIMS 3: KARIERA, i wyskoczyło coś takiego: http://images41.fotosik.pl/339/8626107eefa8b727med.png Próbowałam odinstalowywać The Sims 3 i The Sims 3: Kariera, ale to nie pomagało... ;// Bardzo proszę o pomoc! ps. Mam The Sims 3 , The Sims 3: Nowoczesny Apartament, The Sims 3: Wymarzone Podróże, The Sims 3: Kariera. |
Hej ,
mam prośbe mógł by ktoś mi zapodać linka do aktualizacji najnowszej . Dzięki..;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:24. |