TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Ciąża - Pogawędki (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51596)

Martynaa 06.08.2011 16:45

Odp: Ciąża - Pogawędki

Jejjj!!!
Mi tez się wczoraj udało :D
Ogladalam TV dla dzieci i słuchałam tej muzyki :D
Alee... moja simka się rozwiodła O.O I zostala sama z blizniaczkami ( i jej nowym chlopakiem xd)

Savigge 06.08.2011 16:51

Na chłopczyka trzeba iść po jabłka i 3 zjeść a reszty to nie wiem. Wyszło gdy chciałem mieć nastrójnik Dobre Jedzenie. A na dziewczynkę chyba 3 banany ale nie wiem.
Ja jak chcę bliźniaki to czytam książki dla mam i zawsze mi się udaje.

Martynaa 06.08.2011 16:55

Ja zawsze czytam książki o ciazy i po książkach nigdy nie mam bliźniaków.. tylko po dziecięcym TV

Meggie 06.08.2011 17:40

Ja teraz kazałam jej przeczytać książkę, ciągle oglądała telewizję dla dzieciaków i w każdym pomieszczeniu stało radyjko i non stop leciały dziecięce piosenki (tak, byłam zdesperowana ;D)

Martynaa 06.08.2011 17:50

A przypomnialo mi się!
To nieprawda ze moga sie rodzic dzieci tylko : chlopiec i chlopiec, dziewczyna i dziewczyna..
Mi sie kiedys urodzila dziewczynka i chlopiec (blizniaki)

Justyna0307 22.08.2011 16:22

Właśnie gram i mam pytanie, to możliwe żeby simka zaszła w ciążę po bara bara? nie po interakcji postaraj się o dziecko. Zrobili to w windzie a teraz mi wymiotuje ciągle... Czy to możliwe żeby naprawdę wpadła?? Pierwszy raz mam taką sytuację :/

hellraiser 22.08.2011 16:27

Cytat:

Napisał Justyna0307 (Post 1437546)
Właśnie gram i mam pytanie, to możliwe żeby simka zaszła w ciążę po bara bara? nie po interakcji postaraj się o dziecko. Zrobili to w windzie a teraz mi wymiotuje ciągle... Czy to możliwe żeby naprawdę wpadła?? Pierwszy raz mam taką sytuację :/

Wydaje mi się, że to zwyczajny błąd gry. Też zdarzyło mi się raz, że Simka zaszła w ciążę po "zwykłym" bara-bara. Widocznie trzeba znaleźć inne rozrywki Simom XD

Justyna0307 22.08.2011 16:36

Cytat:

Napisał Nightfall (Post 1437553)
Wydaje mi się, że to zwyczajny błąd gry. Też zdarzyło mi się raz, że Simka zaszła w ciążę po "zwykłym" bara-bara. Widocznie trzeba znaleźć inne rozrywki Simom XD

co prawda robili bara bara po drinku :D ale wątpię by ea wymyśliło wpadki po alkoholu :D

trudno :) ale szkoda bo miałam inne plany co do tej simki :P najwyżej wcześniej weźmie ślub :D

dzięki :) więc to błąd :)

edit: to jednak coś z lodówką :D jej mąż już też wymiotuje :D uff ulżyło mi :D choć w dwójce miałam taki błąd :(

Fisia 03.09.2011 17:46

W dwójce można ''wyłączyć'' ochronę, czyli nie używać antykoncepcji i możliwe że po zwykłym bara bara Simka zajdzie :D Potrzeba InTeenimatora. A tak do trójki to raz kiedy nie miałam najnowszej aktualizacji grałam se i Simka już rodziła, to do szpitala. No i był chłopiec, wybrałam imię i cechy... A tu następny chłopiec. Trochę dziwne bo nie miałam tej nagrody. No ale dobra. Wybrałam. I następny chłopiec! Myślę sobie: fajnie, trojaczki, nigdy tak jeszcze nie miałam. Ale jak się okazało to był błąd gry :/ Przy czwartym chłopcu już się przekonałam że to błąd i nazywałam dzieci jakoś ''sfgserserdth''. Przy 7 razie wyszłam z gry, bo się wkurzyłam :/ Na innej grze było tak samo, tylko dziewczynka. Czyli trzeba robić aktualizacje...

miłośniczka zwierząt 03.09.2011 19:08

Ja miałam raz tak, że wampirzyca nie miała nagrody wzmożonej płodności a urodziła bliźniaczki ;).

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:46.