![]() |
Odp: Ciąża - Pogawędki
Jejjj!!!
Mi tez się wczoraj udało :D Ogladalam TV dla dzieci i słuchałam tej muzyki :D Alee... moja simka się rozwiodła O.O I zostala sama z blizniaczkami ( i jej nowym chlopakiem xd) |
Na chłopczyka trzeba iść po jabłka i 3 zjeść a reszty to nie wiem. Wyszło gdy chciałem mieć nastrójnik Dobre Jedzenie. A na dziewczynkę chyba 3 banany ale nie wiem.
Ja jak chcę bliźniaki to czytam książki dla mam i zawsze mi się udaje. |
Ja zawsze czytam książki o ciazy i po książkach nigdy nie mam bliźniaków.. tylko po dziecięcym TV
|
Ja teraz kazałam jej przeczytać książkę, ciągle oglądała telewizję dla dzieciaków i w każdym pomieszczeniu stało radyjko i non stop leciały dziecięce piosenki (tak, byłam zdesperowana ;D)
|
A przypomnialo mi się!
To nieprawda ze moga sie rodzic dzieci tylko : chlopiec i chlopiec, dziewczyna i dziewczyna.. Mi sie kiedys urodzila dziewczynka i chlopiec (blizniaki) |
Właśnie gram i mam pytanie, to możliwe żeby simka zaszła w ciążę po bara bara? nie po interakcji postaraj się o dziecko. Zrobili to w windzie a teraz mi wymiotuje ciągle... Czy to możliwe żeby naprawdę wpadła?? Pierwszy raz mam taką sytuację :/
|
Cytat:
|
Cytat:
trudno :) ale szkoda bo miałam inne plany co do tej simki :P najwyżej wcześniej weźmie ślub :D dzięki :) więc to błąd :) edit: to jednak coś z lodówką :D jej mąż już też wymiotuje :D uff ulżyło mi :D choć w dwójce miałam taki błąd :( |
W dwójce można ''wyłączyć'' ochronę, czyli nie używać antykoncepcji i możliwe że po zwykłym bara bara Simka zajdzie :D Potrzeba InTeenimatora. A tak do trójki to raz kiedy nie miałam najnowszej aktualizacji grałam se i Simka już rodziła, to do szpitala. No i był chłopiec, wybrałam imię i cechy... A tu następny chłopiec. Trochę dziwne bo nie miałam tej nagrody. No ale dobra. Wybrałam. I następny chłopiec! Myślę sobie: fajnie, trojaczki, nigdy tak jeszcze nie miałam. Ale jak się okazało to był błąd gry :/ Przy czwartym chłopcu już się przekonałam że to błąd i nazywałam dzieci jakoś ''sfgserserdth''. Przy 7 razie wyszłam z gry, bo się wkurzyłam :/ Na innej grze było tak samo, tylko dziewczynka. Czyli trzeba robić aktualizacje...
|
Ja miałam raz tak, że wampirzyca nie miała nagrody wzmożonej płodności a urodziła bliźniaczki ;).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:46. |