TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Pytania i Odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52908)

nmin 04.12.2009 11:34

Odp: Pytania i Odpowiedzi

Cytat:

Napisał sephora (Post 1163525)
Heh dzieki, ale sciagalam te ksiazki juz bardzo dawo temu, przed WP i usunelam juz ze zlosci wszystko z folderu mods, tylko ze to nic nie dalo, te ksiazki nadal tam sa ;{

Ale usunęłaś tylko z folderu WP? A z folderu podstawy? Bo nie wiem jak Tobie, ale mi na Viście robią się w folderu podstawy kopie wszystkich dodatków, które zainstaluję w folderze WP... Dodatek przestaje działać dopiero po usunięciu z obu folderów.

Pomijam jeden mod, którego usunięcie nic nie dawało i musiałam reinstalować WP, bo się nie włączał, a przy samej podstawie działał i chodził świetnie, mimo, że był niby do WP :/

sephora 04.12.2009 11:50

Usunelam z folderu podstwy bo do WP wogole jeszcze nigdy nic nie wrzucalam i tam nie mam niczego takiego ;-) no coz widocznie albo cos pominelam hmm? albo rzeczywiscie bede musiala jeszcze raz zainstalowac

agnieszka130187 04.12.2009 18:59

Cytat:

Napisał sephora (Post 1163533)
Usunelam z folderu podstwy bo do WP wogole jeszcze nigdy nic nie wrzucalam i tam nie mam niczego takiego ;-) no coz widocznie albo cos pominelam hmm? albo rzeczywiscie bede musiala jeszcze raz zainstalowac

Ten plik, który wgrałaś przed dodatkiem podróże nazywa się super speedy skill books też je miałam w grze. :)

luthien222 04.12.2009 21:17

Jestem w Egipcie, siedzę tam 5 dni i nie mogę znaleźć mumiatomium!!! Pisaliście wcześniej, że jest zaznaczone na mapie, ale u mnie nie ma!!!! Czy mógłby mi ktoś opisać gdzie ono się znajduje???

Iminashi 04.12.2009 21:27

@up; to pojawia sie co jakis czas, trzeba czekac albo ew. kupic w sklepie (nie jest w stalej sprzedazy)

sephora 05.12.2009 04:30

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1163757)
Ten plik, który wgrałaś przed dodatkiem podróże nazywa się super speedy skill books też je miałam w grze. :)

Nie ma go, no coz.. widocznie jakis blad. Wkurzylam sie i zrobilam reinstalke, i od teraz zadnych modow! :)

karasss 05.12.2009 12:39

Cytat:

Napisał luthien222 (Post 1163863)
Jestem w Egipcie, siedzę tam 5 dni i nie mogę znaleźć mumiatomium!!! Pisaliście wcześniej, że jest zaznaczone na mapie, ale u mnie nie ma!!!! Czy mógłby mi ktoś opisać gdzie ono się znajduje???

Ja kupiłem w Egipcie ;)

Mam duży ogród z winogronami - tymi z Francji. Mam już ponad 400 zebranych winogron.
I tutaj pytanie - Jak zrobić nektar? Czy muszę jechać do Francji?

Mamełe 05.12.2009 16:32

We Francji kupujesz specjalne urządzenie do wytwarzanie nektaru i możesz sobie robić nektar w domu.

Najlepiej od razu kupic kilka, bo czasami wyrabianie trochę trwa i można robić w kilku jednocześnie.

theriddlen 05.12.2009 17:50

Najlepiej trzy, bo proces nektaryzacji pierwszego kończy się właśnie około rozpoczęcia trzeciego.

Vila 05.12.2009 19:03

Mam pytanie..
Otóż moja chcę moją simkę wyswatać z Francuzem, z którym ma dziecko.
Tylko, że nie mogę go wprowadzić..
Próbowałam zawierać z nim małżeństwo czy też poprzez 'Zaproponuj wprowadzenie się', ale to nic nie daje.
Czy nie można ich wprowadzić, czy to ja mam jakiś błąd?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:28.