![]() |
Odp: Simy Wikki TS3
Nadrabiam:
Paulina - nawet fajna, ale wygląda na taka niedostępną. W drugiej fryzurce prezentuje się znacznie lepiej. Julia - ma nieco za bardzo zarysowany nos. Helena - ta jest fajna, mimo, że ma trochę za wysokie czoło. Justyna - poprzypomina mi Linette Scavo z Gotowych na Wszystko :) Nawet ma jej styl (ta koszulka w kratkę założona na podkoszulek :) ). Maja - jest bardzo naturalna. Wygląda jak żywa :) Iga - jest smutniejszym odpowiednikiem Mai. Ja również widzę podobieństwo między nimi. |
Cytat:
Sorry, po prostu musiałam. :P Według mnie są podobne. :) To nie zmienia faktu, że Twoje simki są bardzo realistyczne. :) |
Rosemarie racja, są do siebie podobne! : o
Iga podoba mi się bardziej, ale obie są ładne. Ciekawe fryzury. : ) |
Iga jest fenomenalna :O!
Super fryzura, makijaż, oczy, nos, wszystko! nieskończoność/10, a jak :D |
Iga mi się podoba. To chyba druga lub trzecia simka na forum, która mi się podoba :D
Ale fakt, jest podobieństwo między nią a Mają. Wyglądają jak siostry. |
Iga to piękna kobieta.Trochę podobna do Lindsay Lohan ale od niej dużo ładniejsza.
Dobrze dobrałaś fryzurę i makijaż. Muszę ci powiedzieć że robisz śliczne oczęta. 10/10- ode mnie |
Nie będę się bardziej wypowiadał. Powiem tylko, że wiesz, że jesteś moją simową idolką :D
10 |
Awwww *.* wzystkie sa niesamowite, nie wiedzialam ze w TS3z mozna zrobic cos takiego ;o. Dokladne, precyzyjne. Swietne, choc moze troche zbyt 'cukierkowe'. Nie mniej jednak, gratuluje, bo wykonalas wspaniala prace.
Chcialabym zobaczyc facetow Twojego autorstwa ^^. |
A moim zdaniem Maja i Iga są podobne ale to nie znaczy,że nie są ładne. Cudowne robisz Simy. Kurcze,ja robie simy dla siebie samej ale z drugiej strony rączki opadają jak widze takie cudeńka a sama nie umiem zrobic podobny:(
|
Piękne masz te dziewczyny, takie swojskie. Mają takie słowiańskie rysy twarzy. Normalnie 10/10 :).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:06. |