TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS2] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=248)
-   -   made by rudzia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=57116)

Cam 12.06.2011 08:52

Odp: Made by rudzielec

Twoja poprzednia simka była boska (pomijając kształt górnej wargi), ale ten facet (jest gdzieś napisane, jak ma na imię?) średnio mi się podoba. Ma brwi pod nienaturalnym kątem, czoło za wysokie, a podbródek chyba przesadnie trójkątny...
Ale to tylko moje zdanie, najlepiej tylko przejedź po nim wzrokiem nie czytając ;)

rudzielec 29.06.2011 23:00

@up: dla mnie każdy komentarz jest cenny :)
imienia nie było nigdzie podanego, tym razem po prostu nie mogłam go napisać ;)

ok, więc przedstawiam wam Juriego ^^

sim dedykowany naszej świeżo upieczonej pani magister Libby :P
gratulacje kochana! ;)

Mroczny Pan Skromności 30.06.2011 07:30

Piękna para :D
Moim zdaniem włosy Juriego trochę nie pasują, ale poza tym jest ok ;)
8/10

I pozdrowienia dla pani magister Piekielnej Gwoździarki :D

Muse 30.06.2011 09:13

Przystojny :)
8/10

Libby 30.06.2011 10:06

W końcu jest i Juri :D!
Wszystkie zdjęcia mi się podobają, ale przy czwartym umarłam, jak zobaczyłam swoją simkę :D:D:D. 5 też jest fajne :).
Przy 6 to już się zakochałam w Jurim :D. Ma na nim wręcz cudowny uśmiech a z takim kilkudniowym zarostem zdecydowanie mu do twarzy :P. No i simka w końcu nie wygląda na taką zmuloną :P.
Za to na 7 ujęła mnie poza :). Za to prawdopodobnie przez włosy Juri nie wygląda już tak fajnie jak na 6.
Na ostatnim zdjęciu Juri nie wyszedł już tak korzystnie jak na 6. Tutaj ma taką pociągłą twarz a na 6 takie fajne męskie rysy twarzy widać :).
Na 10 też nieźle wyszedł ;). Świetne usta mu zrobiłaś ;).
Ciekawa jestem skąd pomysł ze śpiewaniem ;).
Może w końcu się ta simka ustatkuje i przestanie tworzyć harem w Twojej grze :D.

Ależ on się do niej przyssał :D!
Jeszcze raz dziękuję za gratulacje :*! Zgubiłaś drugi człon tytułu w sumie ;). Dziękuję za dedykację :). Ładny prezent w postaci Juriego :D.
PS. Ale się rozpisałam :O... :D

Master of Disaster 30.06.2011 12:26

Mnie także się podoba, może tylko fryzurę dałabym inną (nie ja jedna zresztą, jak widzę). No i trochę wygląda na mięśniaka, a ja wolę takich bardziej... zwykłych (OK, jestem dziwna). Ale Sim fajny i prezentacja fajna.

Ja również gratuluję pani magister ;)

rudzielec 30.06.2011 12:40

ok, ok, zmienię ta fryzurę przy najbliższej okazji :D
bo widzę, że wszystkim nie pasuje :P
jakby ktoś mógł zaproponować jakąś pasującą to czekam na porady :)

no i dziękuję za komentarze :)

no i w sumie fakt, zjadłam drugi człon, powinno być pani magister inżynier :D
wybacz za to :P
a co do simki, to również chciałabym, żeby nie tworzyła wokół siebie haremu :D póki co interesuje ją tylko Juri, ale ma na radarze jeszcze jednego ciastka z okolicy :D
zobaczymy czy nadal go będzie chciała, kiedy się w końcu dowie kim jest xD

Cam 30.06.2011 13:12

Spoko sim :) Zgadzam się z Masterem - następny kandydat na kulturystę :) Włosy... ujdą. Myślę, że jakby były ciemniejsze, bardziej by pasowały. Twarz ma super (są wady, ale bez nich wyglądałby sztucznie)!
Kiedy spojrzałam na ostatnie zdjęcie do głowy przyszło mi tylko: "OMG, co za dzikus!". To poza, czy zaczął się wściekać, że tyle zdjęć mu robisz? ;)
Super skin, płatny był?
Ogółem: 9/10.

Libby 30.06.2011 15:54

Tzn. fryzura nawet wygląda, ale tylko na niektórych zdjęciach. Jak znajdę tę fryzurę, o której Ci wspominałam, to dam Ci znać ;). Powinna mu pasować :D. Musi mieć dłuższe włosy :).
Wybaczam :D.
Czemu byś nie chciała :P? Mówisz, że przystopowała? Może jej się już ciacha w okolicy skończyły :D. Mogłaby się ustatkować z Jurim, choć ciekawa jestem, kim jest ten drugi facet ;).
Master of Disaster, dziękuję za gratulacje :).

rudzielec 02.07.2011 11:39

Cam co do skinu to nie pamiętam, ale jak odpalę simsy to dam znać :)

Libby zostało jedno ciacho (aktualnie więcej ciach nie posiadam, chyba że najdzie mnie ochota na stworzenie jakiegoś :D)
A ten drugi men to pan z wcześniejszej prezentacji, na razie bezimienny :D
Ale w F-4 dowiesz się (podobnie jak Twoja simka :D) kto to jest, gwarantuję ci, że jej mina na tą wiadomość będzie bezcenna :D

nio dobrze, przedstawię wam teraz sima, który ma już u mnie trzymiesięczny staż, prezentację miałam zrobioną od dawna, ale jakoś nie miałam sposobności wstawić jej na forum :P

od razu mówię, że preza jest nieskończona, może kiedyś dokończę i przedstawię wam dalszy ciąg w tym temacie ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:35.