![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Też fakt. Ale taka firma jak EA Games powinno już robić coś prozadnie za takie pieniądze, a nie na odczepnego. A swoją drogą robią NFSy, FIFY i inne takie i błędy są, ale nie tak rażące.
|
Dlaczego nikt nie daje napiwków :|
|
Cytat:
|
Ja też :D
I jeszcze mogę sok plazmowy na szybko. |
Je można też zasadzić, ale nie wiem na którym poziomie, bo nie robię tego ogrodnictwa. Dziś np mój napisał arcydzieło już 5.
|
Uuuu widzieliście? Czyżby było można chodzić na randki? Ktoś wie jak?
http://img301.imageshack.us/img301/593/tytyhg.jpg |
Moze mi ktos pomoze ? Nawet nie wiem czy to jest dobry dzial :
Mam simsy 3 kariera i po zmroku. Otóz wczesniajsza rodzina jest po zainstalowaniu Po zmroku nie mogę wgl tą swoją stara rodziną grac w ten dodatek tzn stroje dodatki są ale jak chce zeby poszli na dyskoteke to nei moge bo ... nie mam Znalazlem te budynki w jakims schowku probowałem odadc przez edycje miasta ale stare budynki [z kariery owszem da się dodac do miasta] ale te nowe za chiny ludowe o.O Moze ktos wie jak to mam zrobic ? Próbowałem dodac działki o większych wyiarach zmieniałem z mieszkaniowej na tą drga i dalej nic. Jak wezme budynek "umiesc kopie" to nei pokazuje sie zadne wolne miejsce o.O Mam nadzieje ze ktos zrozumie o co chodzi xP |
Kamis, kilkamy na zdjęcie tej osoby i mamy trzy opcje - zaproś, porozmawiaj i umów się - właśnie ta ostatnia odpowiada za wyjście na randkę ;p
|
I można się umówić w jakiejś fajnej lokacji... np. do parku... do restauracji, ale wiecie czego mi brakuje? Budki z lodami! W dwójce była. I można było zaprosić kogoś na lody. Czasami mi brakuje niektórych właściwości dwójki, ale tak ogólnie, to bym do dwójki nie wróciła, jednak więcej rzeczy mi się podoba w trójce.
|
wie ktoś może jak zrobić aby Simowie mogli tańczyć tzw wolny taniec?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:06. |