![]() |
Odp: The Sims 3 Po Zmroku-Wrażenia z Gry
A co zrobisz, jak Ci listonosz przyniesie paczkę?
|
sprzeda na allegro :P o ile ktoś kupi xD
|
Można niby nie przyjąć paczki, jeśli zbyt długo nie przychodzi i nagle sobie przyjdzie.
|
Paczka nie przychodzi już 11 dni a pisali ze wysyła 3-4 dni...wiec nie przyjmuje! Ile można czekać! I pisali ze paczke wysłali w piątek pozniej ze w środe a jeszcze pożniej ze w sobote haha to coś kręcą
|
a zapłaciłaś już za te simsy?
|
Nie wiem gdzie wstawić mój post, więc tutaj napiszę. Myślę, że dobry wątek.
____________________________ A ja niedawno wysłałam wiadomość do EA o błędzie. I dziś dostałam od nich. Zobaczcie i czytajcie! http://img87.imageshack.us/img87/149...wytywaniex.png Mam nadzieję, że aktualizacja wyjdzie niedługo np. może 2 tyg albo w grudniu. Tak mi się wydaje. PS. Sorry za wielkość obrazka. UPS *-*" |
Kurdę to ja chyba też do nich napiszę, żeby podczepili pod tą aktualizację możliwość instalacji Szybkiej Jazdy i PZ jednocześnie, na macu... Bo może to też przeoczyli ;/
|
Nie zapłaciłam :D bo zawsze biore za pobraniem... a było napisane że wysyłka 24-72 h i juz 11 dni minęło wiec jezeli coś sie przyczepią to napisze do allegro mam ich meile wrazie co
|
Mi to się raczej nie zdarza. Z reguły trafiam na rzetelnych sprzedawców na Allegro. Chociaż raz trafiłam na takiego okropnego sprzedawcę, że nie mam pytań. Złamała mi się taka drabinka do rozkładanego basenu, zamówiłam drugą, to szła około miesiąca... Ale, że nigdzie nie szło jej dostać, to musiałam czekać.
|
TO sobie nie pogram ;( wczoraj komputer działał a dzisiaj....włączyłam komputer były te napisy tam i pozniej ciemno....:( przemieniłam nawet monitor i nic jest początek a pozniej nic...ktoś wie może o co chodzi? Teraz siedze na kompie taty ale ten jego komp to złom...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:44. |