![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Dla mnie niesamowity dodatek i na pewno, go kupię. W zwiastunie, ogólnie twórcy chcą podkreślić, że pewnie będzie dużo cech dla zwierząt.
|
Nie czepiać mi się koni! :D Uwielbiam koniki i od zawsze chciałam mieć w Simsach koniki. Dlatego się cieszę jak głupia na myśl, że w końcu będą konie w trójce. To takie fajne iść sobie Simem na łąkę popatrzeć na stadko mustangów... Gdyby jeszcze dali kaczki\gęsi\łabędzie pływające po stawkach to już byłoby miodzio na maksa... Będę chyba musiała przenieść moich ludzi do innego miasta, bo z Bridgeport nie da się zrobić "Oazy Natury".
|
Mnie też odpychają konie ;x
|
A jeśli poprawią teksture na psach, to będą słodziaki. ^^
http://img845.imageshack.us/img845/3758/95456067.png No bo uroczy ten piesek, tylko gładki taki. :( Plus zdjęcie konika. http://img825.imageshack.us/img825/5989/60288563.png Zanim zgubiłam trailer na yt, napstrykałam kilka fotek. ; 3 |
no MUSZĄ dopracować te psy,bo wszystkie wyglądają tak samo,poza kolorem sierści :((
|
No, ja bym chciała dużo ras - collie, mopsy, yorki, labradory, dobermany, itp.
no i oby było dużo interakcji ze zwierzakami |
A ja już się tych koników nie mogę doczekać. Pewnie zrobię kobietę singla, żeby nie miała obowiązków i będę całe dnie szukać koni po mieście. Rany normalnie będę solidnie jej zazdrościć. Zrobi się jej dalmatyńczyka i będą razem koników szukać :D Naprawdę by mi się spodobało, gdyby Pokolenia wyszły w październiku, a zwierzaki w maju. A do tych, którym się konie nie podobają, nie trzeba nimi grać... Po prostu będą sobie chodzić po mieście i tyle. To tak jak z wampirami w PZ, od początku mówiłam, że mi się wampiry nie podobają. Nie narzekałam na to, że są w grze, ale na to, że gra zmienia przypadkowych Simów w wampiry, przez co zmusza, by nimi grać. Zaręczam, że na pewno żadnemu Simowi nie grozi przypadkowe zmienienie w konia.... Ciekawe z resztą, czy będą się rozmnażać, ale wątpię. Co najwyżej po mieście będą też biegać wygenerowane źrebaki, ale w to też wątpię. Mam nadzieję, że zaprzyjaźnienie się z koniem i przejażdżka, nie będą takie trudne do osiągnięcia. W każdym razie będę miała czego zazdrościć własnym Simom ;)
|
Zapewne nie będzie można tworzyć koni...=.=
|
A ja lubię konie ale mnie najbardziej ciekawią te szopy ciekawe czy można będzie mieć własnego. A no i te śliczne jelonki
|
Szopa to ja zamknę w ogródku... Tak było w jedynce, dwójce i trzeba kontynuować tradycję... ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:21. |