![]() |
Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.
Cytat:
|
Jak się uda to dziś wieczorem tata nareszcie po nie ze mną pojedzie.
|
Już mam płytkę... Super! Zakochałam się w lampkach z lawą :).
Wracam do gry |
Cytat:
Annie - z kręceniem ślubów 1 WIELKA kupa jest :) |
Z tego co tu przeczytałam, myślę, że warto kupić dodatek.. :D
|
Cytat:
On naprawdę urealnia rozgrywkę Jestem pod wrażeniem 'Pokoleń' np ja bardzo często kieruje dużymi rodzinkami i trudno mi ogarnąć simów ( ja gram bez wolnej woli) więc wtedy wysyłam dziecko do szkoły z internatem i mam spokój.Wózki mają swoje wady, lecz lecz mam nadzieję, że naprawią to w łatce wydaje mi się, że dużo nowych obiektów doszło. ;) |
No to EA zwyciężyło :( Musiałam zacząć grać stworzoną na nowo rodzinką i nici z wielopokoleniowej, którą grałam od czasu Bridgport :(
Nie cierpię ich. I po co nazwali to "Pokolenia", jak w ten sposób, zanim się doczekam wnuków z powodu wszechobecnych błędów muszę zaczynać już po drugim pokoleniu od początku? |
@up: mnie też to doprowadza do szału. Przed Karierą miałam już na prawdę sporo pokoleń w mojej rodzince, ale byłam zmuszona zaczynać wszystko od początku... Dlatego zawsze zapisuję simy z rodziny do skrzyni, ale wiadomo, że to już nigdy nie będzie to samo.
|
Ja właśnie, jak kupię Pokolenia, to założę nową rodzinę (a właściwie zacznę od 1 simki, która będzie się spełniać zawodowo, a potem dojdzie mężczyzna jej życia ;)), bo chcę stworzyć duuże pokolenie. Od dawna miałam taki zamiar, więc grając teraz w ts3 i tak szykuję się na to, by porzucić moją rodzinkę (którą i tak mało grałam). Ale będę ich odwiedzać :D
|
Cytat:
Znalazłam jeden dziwny błąd związany chyba po części z Pokoleniami a po części z Wymarzonymi Podróżami, mianowicie gdy wyślę sima za granicę ubranego w sweter z Pokoleń to po powrocie do domu kasują mu się wybrane przeze mnie stroje: wizytowy, pidżama, sportowy, kąpielowy. Poza tym gdyby zarobił jakieś pieniądze w podróży - po powrocie one się też kasują, czyli kasy jest tyle ile przed wyjazdem. Ciekawa jestem czy ktoś też ma taki błąd czy to tylko u mnie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:03. |