TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pokolenia - wrażenia z gry. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60437)

Rosemarie 11.06.2011 15:03

Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1405089)
A jak u Was z filmowaniem ślubów? Bo ja każę Simce nakręcić ślub, ale gra jej ciągle przerywa z tekstem, że na parceli się dzieje coś ważnego. Przecież wiem, dlatego filmuję... Moja parka ma dosłownie kilkusekundowy filmik z ich ślubu... Skoro już tak, to mogliby dać interakcję na kamerze "nakręć ślub", lub żeby para młoda mogła kogoś poprosić o nakręcenie ich ślubu.

ja mam podobnie.. kilka sekund filmik ze ślubu ma. masakra.

Trykuu. 11.06.2011 15:32

Jak się uda to dziś wieczorem tata nareszcie po nie ze mną pojedzie.

Aperlaxive 11.06.2011 17:52

Już mam płytkę... Super! Zakochałam się w lampkach z lawą :).
Wracam do gry

Björk 11.06.2011 22:45

Cytat:

Napisał Rashes (Post 1405061)
A jak wywołuje się koszmar? Ja widziałam tylko opcję z marzeniami, a nastrójniki faktycznie się pojawiają i trwają chyba z 2h :).

Na stole trzeba odkryć eliksir koszmarów, ale zdarza się, że ten zwykłt sen zmienia się w koszmar. Albo jak wysłuchasz historii o duchach.

Annie - z kręceniem ślubów 1 WIELKA kupa jest :)

Biała 12.06.2011 07:28

Z tego co tu przeczytałam, myślę, że warto kupić dodatek.. :D

Spectrum 12.06.2011 07:41

Cytat:

Napisał Biała (Post 1405233)
Z tego co tu przeczytałam, myślę, że warto kupić dodatek.. :D

Warto,warto
On naprawdę urealnia rozgrywkę Jestem pod wrażeniem 'Pokoleń'
np ja bardzo często kieruje dużymi rodzinkami i trudno mi ogarnąć simów ( ja gram bez wolnej woli) więc wtedy wysyłam dziecko do szkoły z internatem i mam spokój.Wózki mają swoje wady, lecz lecz mam nadzieję, że naprawią to w łatce
wydaje mi się, że dużo nowych obiektów doszło. ;)

Björk 12.06.2011 08:07

No to EA zwyciężyło :( Musiałam zacząć grać stworzoną na nowo rodzinką i nici z wielopokoleniowej, którą grałam od czasu Bridgport :(
Nie cierpię ich. I po co nazwali to "Pokolenia", jak w ten sposób, zanim się doczekam wnuków z powodu wszechobecnych błędów muszę zaczynać już po drugim pokoleniu od początku?

Owl Finch 12.06.2011 08:34

@up: mnie też to doprowadza do szału. Przed Karierą miałam już na prawdę sporo pokoleń w mojej rodzince, ale byłam zmuszona zaczynać wszystko od początku... Dlatego zawsze zapisuję simy z rodziny do skrzyni, ale wiadomo, że to już nigdy nie będzie to samo.

Verdi 12.06.2011 08:44

Ja właśnie, jak kupię Pokolenia, to założę nową rodzinę (a właściwie zacznę od 1 simki, która będzie się spełniać zawodowo, a potem dojdzie mężczyzna jej życia ;)), bo chcę stworzyć duuże pokolenie. Od dawna miałam taki zamiar, więc grając teraz w ts3 i tak szykuję się na to, by porzucić moją rodzinkę (którą i tak mało grałam). Ale będę ich odwiedzać :D

figa 12.06.2011 11:29

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1404508)
Mam takie pytanko do tych, którzy nie mają problemów z Simsami, zaczynaliście nową grę, czy gracie na starych zapisach? Bo jak ja zaczynam nową grę to też mam simosielankę. Ale jak ładuję starszy zapis, sprzed Pokoleń, to wtedy są problemy. Na bugi jako takie nie narzekam, ale gra się muli.

Ja gram i buduję wyłącznie na starych zapisach, wszystko gra jeśli chodzi o tryb budowy/życia. Różnicę widzę jedynie w szybkości ładowania miast oraz w prędkości zapisu - niestety na niekorzyść.

Znalazłam jeden dziwny błąd związany chyba po części z Pokoleniami a po części z Wymarzonymi Podróżami, mianowicie gdy wyślę sima za granicę ubranego w sweter z Pokoleń to po powrocie do domu kasują mu się wybrane przeze mnie stroje: wizytowy, pidżama, sportowy, kąpielowy. Poza tym gdyby zarobił jakieś pieniądze w podróży - po powrocie one się też kasują, czyli kasy jest tyle ile przed wyjazdem.
Ciekawa jestem czy ktoś też ma taki błąd czy to tylko u mnie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:03.