![]() |
Obiekty z The Sims 2 Podróże już niedługo w Store
Pewnie większość z was już o tym wie ale tematu takiego nie ma :P
Obiekty które pojawiły się w dodatku The Sims 2 Podróże już nie długo pojawią się w sklepie store, zauważyliście że w tym miesiącu zapowiedziano wiele nowości do sklepu the sims 3 ? http://4.bp.blogspot.com/-E1AgmlabtU...g/s640/086.jpg |
Odp: Obiekty z The Sims 2 Podróże już niedługo w Store
Po co mi te wszystkie dekoracja i inne duperele, jak nie mam właściwego dodatku? Moim zdaniem bez sensu.
|
Fajne te obiekty:) ostatnio dużo rzeczy do stora dodają z the sims 2:)
|
Jeśli by dali np. tą kłodę na wodzie, po której simowie mogli biegać i robić "zawody" to tak, ale jak same te duperele ozdobne to NIE POTRZEBNE MI TO:D
|
Ja tak samo nie potrzebuję ozdóbek... W grze jest ich dosyć. Za to faktycznie brakuje mi wielu obiektów z dwójki, między innymi tych z Bon Voyage, ta kłoda właśnie, czy rzucanie toporkami do celu :P
|
A mnie się to podoba - przywołuje klimat dwójkowych Podroży :)
|
Cytat:
|
Zamiast dodatkowych gadżetów powielanych z dwójki, wolałabym przeniesienie niektórych opcji... Brakuje mi normalnego wsiadania do samochodu, kąpania niemowląt, "kręcenia" dzieciakami w powietrzu... A przede wszystkim ucieszyłabym się, gdyby z trójki zniknęły wreszcie te królicze nory :P
|
Popieram wszystko, ale królicze nory nie znikną. Gra już w ogóle by się cięła, gdybyśmy widzieli Sima jak gada z kumplami w biurze, czy w szpitalu.
|
Podoba mi się to , żę dodają obiekty z dwójki , ale wolała bym żeby zrobili dodatek o WAKACJACH ... :)
I zgadzam się z Karel Po co nam też te ozdoby jak nie mamy tego dodatku w 3 . ? :< |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:10. |