![]() |
Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?
ja kocham pancerniki :)
a mi się nie podoba że można sterować zwierzakami. wolałabym żeby były bardziej niezależne. |
A ja najbardziej na świecie chciałabym mieć maltańczyka i beagla <333 |
Ja jeszcze dodam hipogryfy... to dopiero są fajne stworki... A z prawdziwych zwierząt, to podobają mi się jeszcze "niełazy plamiste". Słodziaki...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nie%C5%82az_plamisty |
No i to chyba w sumie...jeszcze bym dodała więcej ras psów niż ma być.
|
ŻABKI!!!!
Ja chcę żab!!! Żabki mmm miec terrarium z żabami i nazywac je. I byłyby Ró$H00Ff33! |
Myszy, szczury- żeby łaziły po domu :P
|
A mi wystarcza dużo ras psów, kotów i parę ras koni, żeby graficznie wszystko ładnie wyglądało i nic się nie przycinało + jak najmniej bugów i jestem szczęśliwy.
|
O własnie ! I żaby, jeaszczurki i węże byłyby kolekcjonerskie, za to myszy i szczury - na nie polowałaby koty, a na te większe też psy.I by mozna było kupić spray i trutkę na szkodniki i zostać kimś, kto przregania szkodniki, jak ten zawód się nazyw ? mm..hmm??
|
nie! żadną trutkę. myszy i szczury to najwspanialsze gryzonie :) szczury mogłyby uczyćsię sztuczek albo można by było mieć hodowlę myszek :)
|
Wilk&Husky
Witam :)
Wiem że jest dużo znawców na forum, więc chciałbym się dowiedzieć co to jest za pies (rasa, lub dwie w przypadku zmieszania). http://www.youtube.com/watch?v=O5OMpvVwzIY Od 1:12 DO 1:15. Z góry dziękuję za wszelkie wiadomości. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:03. |