![]() |
Odp: KONKURSY - reorganizacja?
Cytat:
|
w ogóle nie będzie 4Ż? COOO
|
Dobra tam, 4Ż. Daliby¶cie jaki¶ jednoetapowy konkurs, np. mtu albo pmsw...
|
Też bym chciał MTU. Ten konkurs trwa krótko. Choć był jaki¶ czas temu.
|
O wła¶nie, też chętnie wzięłabym udział w MTU. Albo jeszcze lepiej, jakby był jaki¶ konkurs pisarski, tylko nie taki jak "Story factory" czy "Album rodzinny", bo nie lubię być ograniczana gotowymi zdjęciami. :P Jakby tylko pasowała mi tematyka to na pewno wzięłabym w czym¶ takim udział.
@down: nie XDDDDDD |
Cytat:
Je¶li chodzi o BoD, to je¶li więcej osób chciałoby 4Ż, można organizować te konkursy na przemian według mnie. @up Ja nie mówię o tematyce, która jest faktycznie do dupy, ale o samym konkursie ;P |
Ja wolałabym 4Ż, jedyny konkurs który tak integruje userów, a poza tym każdy moze się wykazać, nawet osoba bez simsów. ;x
|
¦miem się nie zgodzić - w tamtym roku z nikim się nie zintegrowałam z naszej drużyny :< (bo Nightfalla i Pansy znam stosunkowo długo :P)
Osobi¶cie chętnie wzięłabym udział w krótkoterminowym konkursie - na kilkuetapowy nie mam zwyczajnie czasu (i ochoty) tym bardziej, że jest to albo praca w grupie, albo tylko kilka dni na oddanie pracy jak w przypadku BoD. W zasadzie tematyka może być dowolna, byle jeden etap ;) (a w przypadku konkursu pisarskiego bez "narzuconej" za pomoc± zdjęć - mówcie co chcecie, ale tak wła¶nie było ostatnio - fabuły; Bjork to swego czasu potrafiła dobrze rozegrać i pisało się fajnie ;) ) No i przydałoby się rozruszać to forum zanim zapadniemy w sen zimowy :P |
Też byłbym za czym¶ jednoetapowym (mnie w sumie i tak interesuj± konkursy budowlane, no ale mniejsza o to). O ile w wakacje dało się wyrobić ze zrobieniem jakiego¶ zadania w tydzień (chociaż i z tym różnie bywało), to w roku szkolnym może być ciężko.
Cztery Żywioły bardzo lubię, ale raczej nie wzi±łbym w nich udziału (chyba, że by się je wła¶nie na wakacje przesunęło) a w czym¶ mniejszym i owszem ;) |
Ja z checia wzialbym udzial w konkursie jak BoD, ale o tematyce robienia zdjec. Rozumiecie?
Podana bylaby tematyka, np. zima, i bez zadnych ograniczen (no moze poza tematem i seria ts) robi sie zdjecia (sesja zdjeciowa) i oczywiscie w glosowaniu wygrywa najlepsze. moze to byc tez konkurs wielowtapowy, czyli co etap inna tematyka, odpadaja najgorsze zdjecia. bralbym udzial <3 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:20. |