TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   Simki by Kestrel (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=61607)

Kestrel 29.11.2011 13:38

Odp: Simki by Kestrel

Dziękuję za komentarz, ciszę się, że się podoba ;)
Co do tatuaży - to zdecydowanie kwestia gustu, a ja osobiście je uwielbiam. Sam tatuaż jest w ozdobach stroju, więc nie da się wybrać jak mają wyglądać poszczególne partie ciała. Po za tym, tatuażu nie da się pozbyć wedle swego widzimisie, a wydaję mi się, że jednak posiadanie tatuażu w niczym nie koliduje z założeniem sukienki. Nigdzie nie jest powiedziane, że wytatuowana kobieta powinna chodzić tylko w jakiś łachach, a eleganckie sukienki nie są dla niej. Zresztą nie przesadzajmy, ta sukienka nie jest żadną francją elegancją ;)

Kestrel 30.11.2011 21:21

Mroczny Pan Skromności 01.12.2011 04:42

Kompletnie mi się nie podoba. Makijaż jest bardzo przesadzony, podbródek za długi, usta za wysoko, w dodatku wargi są zbyt wydatne.
Niestety, jestem na nie. Moja ocena: 2/10.

Searle 01.12.2011 07:49

Mnie też się nie podoba.
Przez fryzurę jej głowa wydaje się olbrzymia.
Oczy są dziwne - te tęczówki jakieś nienaturalne.

Kestrel 01.12.2011 11:10

Cytat:

Napisał chrupek (Post 1478160)
Makijaż jest bardzo przesadzony, podbródek za długi, usta za wysoko, w dodatku wargi są zbyt wydatne.

Gdybym miała się przejmować takim stwierdzeniem, wszyscy simowie wyglądali by jednakowo mając taką samą długość czy szerokość elementów twarzy, a to byłoby śmieszne.
Co do makijażu to istnieją różne jego rodzaje i również nie ma jednego, który powinni nosić wszyscy. Nie jest wcale przesadzony, przeciwnie, efekt zamierzony. Trochę inwencji twórczej nie zaszkodzi.

Jeśli chodzi o tęczówki to osobiście uważam, że są jednymi z najbardziej realistycznych jakie widziałam, zwłaszcza wsród simów tego forum ;)

Kjalvör 01.12.2011 11:51

Podoba mi się, że eksperymentujesz. Twoje simki są charakterystyczne przez świetne zdjęcia (głównie przez pozy i efekty w programie graficznym) ale są też normalne (ale nie brzydkie!). Każda ma coś innego. Inny nos, inne oczy. Każda ma swoje piękno. Takimi simkami chce się grać ;)

Searle 01.12.2011 14:54

Cytat:

Napisał Kestrel (Post 1478184)
Co do makijażu to istnieją różne jego rodzaje i również nie ma jednego, który powinni nosić wszyscy. Nie jest wcale przesadzony, przeciwnie, efekt zamierzony. Trochę inwencji twórczej nie zaszkodzi.

Makijaż jest odpowiedni, jak na panią spod latarni, a na taką ta simka wygląda, więc, moim zdaniem, jest OK ;)

Cytat:

Jeśli chodzi o tęczówki to osobiście uważam, że są jednymi z najbardziej realistycznych jakie widziałam, zwłaszcza wsród simów tego forum ;)
Ja nie widziałam w życiu człowieka o żółtych oczach.

Kestrel 01.12.2011 15:09

Cytat:

Napisał Searle (Post 1478211)
Makijaż jest odpowiedni, jak na panią spod latarni, a na taką ta simka wygląda, więc, moim zdaniem, jest OK ;)

Ja nie widziałam w życiu człowieka o żółtych oczach.

Nie wiedziałam, że panie spod latarni ubierają się w ten sposób, ale widzę, że inni mają lepszą wiedzę w tej kwestii ;) Dobrze też dowiedzieć się, że panie modelujące w makijażach nurtu couture wyglądają jak panienki spod latarni. Ciekawych rzeczy się można dowiedzieć.
Oczy nie są zółte, wystarczy się przyjrzeć.

Searle 02.12.2011 10:31

O matko, już złego słowa nie można powiedzieć. Nie obrażaj się o byle co.
Chrupcio zarzucił, że simka ma za mocny makijaż, ja zażartowałam, że w nim wygląda jak prostytutka, a Ty już odbierasz to jako atak. Więcej luzu!

Trykuu. 02.12.2011 11:00

Na pierwszy rzut oka nie spodobała mi się. Jednak patrzę na nią drugi dzień i zaczyna mi się podobać. Co wy tam chcecie od tego makijażu? Jest piękny (swoją drogą Kestrel prosiłbym Cię o linka do downloadu tego makijazu oczu) :D
A mnie się własnie wydaje, że to moje soczewki są najbardziej realistyczne :D
Używasz oczu od Lemonleaf? Bo wyglądają znajomo ;)
Mam jeszcze jedno pytanie : Czemu ona ma siwe ( :| ) kosmyki włosów?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:38.