TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Zostań Gwiazdą - Proste pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62768)

Spectrum 09.04.2012 15:59

Odp: Proste pytania i odpowiedzi

Ja mam stwórz świat pod ZW, kiedy po instalacji dodatku, chciałem uruchomić kreator światów wyskoczyła mi informacja, że muszę pobrać nową wersję. Pobrałem i teraz działa wszystko jak należy.

SimsManiak00 10.04.2012 09:09

Witam, mam pytanie, może głupię, ale je zadam ;)
O co chodzi z tym SimPort'em? Wiem że trzeba się zarejestrować i można wysyłać swoje simy do kogoś innego, ale muszę sie dowiedzieć tego. Nie mam jeszcze gry, więc wiadomo :) Pozdro

suomii 10.04.2012 09:28

SimsManiak - SimPort polega na wysyłaniu swoich simów do innych uzytkowników lub przyjmowaniu ich. Na przykład wysyłasz akrobatę i decydujesz czy do parku, do klubu czy sali występów (albo jakoś tak) i Twój sim znika na 12 godzin, nie masz nad nim kontroli, tylko po prostu pojawia się u drugiego użytkownika i daje występ. Potem wraca i dostaje odznakę. Nie korzystałam jeszcze z tego, ale próbowałam opracować wszystko i zobaczyć jak to się odbywa.

Remus Lupin 10.04.2012 11:21

Cytat:

Napisał ultraviolence (Post 1517900)
Gry. Skoro to nie przez folder Mods, możliwe, że w Twoim przypadku przyczyna leży gdzie indziej, niemniej jednak na ten błąd nie ma innej rady - trzeba ponowne zainstalować grę, bo samo się nie naprawi.

Problem rozwiązany przyczyną okazał się słaby napęd i złe przemieszczenie dodatku.

W końcu mogę spokojnie grać.

Gdzie znajdę konsolę do DJ bo nie zdążyłem jeszcze sprawdzić.

Chodzi o konsolę nie do ściągnięcia.

Co to jest Festiwal Simowy?

Rosemarie 10.04.2012 12:54

Konsola jest w zainteresowaniach i umiejętnościach. :)

neville 10.04.2012 13:24

Festiwal Simowy to takie "widowisko" które odbywa się na scenach, i może wziąć udział każdy sim (piosenkarz, magik, akrobata) a "najlepsza" osoba wygrywa jakąś statuetkę albo pieniądze, nie pamiętam :P

Remus Lupin 10.04.2012 14:38

A to jest jakby w okazjach, czy tylko trzeba być piosenkarzem, magikiem lub akrobatą.

Rosemarie 10.04.2012 14:40

Wyskakuje komunikat, że w X miejscu odbywa się Festiwal Simowy. :) Możesz go tylko oglądać albo też brać w nim udział.

Remus Lupin 10.04.2012 17:54

Nie wiem czy to pytanie było, ale czy jest jakiś sposób by usunąć niechciane umiejętności?

Chloé 10.04.2012 20:25

Można chyba Nrassem Master Controler, ale nie wiem jak bo nie używam ;p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:58.