![]() |
Odp: Życie simów Sectumsempry
Przed świętami?:((Ja chcę dziś,teraz zaraz!
|
Cytat:
Przecież do świąt już mało czasu :P |
Srelemorele już po świętach, a odcinka nadal nie ma. Ja nie zapominam
o ulubionych historyjkach. |
Wybacz. No, ale wszystko się pogmatwało. Bo zanim dodam odcinek, muszę zrobić 5 innych i dopiero zabrać się za ten co mam wstawić. Nie będę mówić dlaczego, bo wszystko się wyda :D Pomysłów jest pełno, a czasu za mało. Przecież nie będę siedzieć przez cały dzień na simsach :)
Obiecuję, że odcinek pojawi w tym tygodniu. Jedyny plus jest taki, że jak dodam odcinek to inne będą pojawiać się szybciej(o wiele), bo będą już zrobione :P |
Hmm... W tym tygodniu? Więc masz dwa dni (dobra robota, drogi Watsonie xD)
Tyle wytrzymam :D Tylko błagam, nie przesuwaj znowu terminu <ładnie prosi> |
|
Tym się nie zadowolę.. Chcę jeszcze Klausa i nawet tego głupka, Kevina i chcę zobaczyć jak Klaus i Lediana są razem.. Kurczę, cała lista tego jest;)
Mamo? Boże, jak dawno nikt tak do mnie nie mówił Jak się wyrobisz to L da ci ciacho z sygny. Z truskawką :D Dwa dni na porządny, długi odcinek, odliczam :P |
Ja również czekam! Lediana i Klaus mają być razem :D
Mogłaś dać zdjęcie Klausa bez koszulki ... :c |
No i ja dotarłam :)
Klaaaaaus <3 Kocham to imię! Nie dość, że przystojny, to jeszcze mądry :3 Cuuudo. Dobrze, że Klaus skopał tyłek Kevinowi! Świnia :/ Mam nadzieję, że będzie zdychał w basenie bez drabinek, albo w pokoju bez drzwi i okien :D Wstawiaj kolejny odcinek jak najszybciej! Wciągnęłam się :) Żądam Klausa bez koszulki! B) |
Laaaaaaa Lediana i Klaus <3 matko jezuniu, oni musza byc razem :O!!! Normalnie jakie dramaty,romanse,zdrady kurcze tylko pozazdroscic pomyslow.....u mnie nudno jak faki z olejem xD ie moge sie doczekac, az cos wstawisz <3
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:54. |