![]() |
Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.
Cytat:
|
Ja też już nie kupię NZTŚ. Ahh nie mogę się doczekać kosmitów <33 Jeśli to prawda z tymi sąsiadami to byłoby *****iście xD
|
To by wyjaśniało na trailerze tą końcówkę. Bo albo Kosmici porywają sami z siebie przypadkowych Simów, co byłoby dziwne, albo tego kolesia porywa sąsiad... :P Tylko co zrobić z takim porwanym sąsiadem... Wiem! Zamknąć w piwnicy! :P
|
ja oba dodatki kupie ;) bo oba sporo do mojej gry wprowadzą a ja uwielbiam kosmitów i inne fantastyczne postacie. Już się, nie mogę doczekać żeby się przekonać jak MF będzie wyglądało zimą.
|
Ja kupiłam NZTŚ dla obiektów tylko, wiedziałam wcześniej o doniczkach i pomyślałam, że mogą mi się przydać. Ale teraz, jak wiem o Kościldzie, to śmiało mogę powiedzieć, że kupiłam NZTŚ dla doniczek i Kościldy :P
A Pogodę kupię głównie dla... pogody! :P |
no ja CPR kupię że względu na pogodę i te festiwale ;). no i oczywiście kosmitów.
|
Cytat:
Pamiętaj, że im szybciej wychodzą, tym większy wyścig z czasem mają producenci. A wiadomo, że wtedy nie za bardzo można wszystko dopracować i wychodzą te błędy w grze... :/ |
I tak bez względu na to kiedy wyszedłby to by były bugi jak zawsze, u jednych więcej, u drugich mniej. Potem za niedługo będzie pełno aktualizacji naprawiających... Jak zawsze, więc jak dla mnie to bez różnicy czy wyjdą później, skoro gra nie będzie i tak perfekcyjna - takich nie ma, więc cieszmy się z łatek, które chociaż częściowa wynagradzają to, że dużymi pieniędzmi karmimy twórców ;) przedtem były własnie półroczne przerwy między dodatkami i nikt mi nie powie, że którys był tak świetnie zrobiony, że nic nie spaprano :D
|
No cóż ten dodatek może mieć najwięcej błędów ze wszystkich ale ja i tak, najpóźniej w lutym zagram jeżeli w styczniu lub grudniu nie wypali kupno laptopa. Więc do tej pory już łatki wyjdą i się, nie będę przejmowała błędami no chyba że, będą takie błędy które będą mnie zmuszały do kasowania moich rodzinek i tworzenia nowych wtedy to się, mocno zirytuje.
|
Takie błędy są najgorsze. Na przykład ja - wlepiam opowieści do "OJSG". Gdybym miał usuwać co chwilka rodzinki, to wolałbym chyba odinstalować dodatek. A byłoby mi bardzo szkoda, bo zapowiada się na najlepszy do tej pory :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:22. |