TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63785)

Beatrice 08.08.2012 06:22

Odp: Sims 3 Seasons- przedpremierowe dyskusje.

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1563582)
Naprawdę?! :O
O Boże, ale wtedy byłoby cudownie :D
I cieszę się, że ufo dochodzi w Seasons, a nie Supernatural, bo NZTŚ na pewno nie kupię :P

Popieram w pełni :D w zasadzie to cierpliwie czekałam tylko na dodatek Zwierzaki i Cztery Pory Roku, bo do TS2 dokupiłam prawie wszystkie dodatki, a z nich najzwyczajniej nie korzystałam. Więc przy trójce staram się trzy razy pomyśleć zanim kupię - no oprócz WP to była naprawdę głupia decyzja, ale cóż EA czasami umie się tak zareklamować, że zmanipuluje graczy. Pewnie, że NZTŚ robi wrażenie, etc. ale znając życie szybko by mi się znudziło, pograłabym każdym nowym gatunkiem i tyle, bo inaczej to bym zrobiła z Simsów jakąś grę przygodową z potworami, a nie symulator normalnego życia :D to fajna nowość, ale jak dla mnie tylko na chwilę... A Pory Roku - no cóż, cieszę się, że nie będzie półrocznej przerwy między premierami dodatków, trailer powala na kolana ;) niech mi tylko znowu zaczną działać Simsy to będę szczęśliwa :/

easey 08.08.2012 09:53

Ja też już nie kupię NZTŚ. Ahh nie mogę się doczekać kosmitów <33 Jeśli to prawda z tymi sąsiadami to byłoby *****iście xD

anie_1981 08.08.2012 10:09

To by wyjaśniało na trailerze tą końcówkę. Bo albo Kosmici porywają sami z siebie przypadkowych Simów, co byłoby dziwne, albo tego kolesia porywa sąsiad... :P Tylko co zrobić z takim porwanym sąsiadem... Wiem! Zamknąć w piwnicy! :P

miłośniczka zwierząt 08.08.2012 10:10

ja oba dodatki kupie ;) bo oba sporo do mojej gry wprowadzą a ja uwielbiam kosmitów i inne fantastyczne postacie. Już się, nie mogę doczekać żeby się przekonać jak MF będzie wyglądało zimą.

anie_1981 08.08.2012 10:20

Ja kupiłam NZTŚ dla obiektów tylko, wiedziałam wcześniej o doniczkach i pomyślałam, że mogą mi się przydać. Ale teraz, jak wiem o Kościldzie, to śmiało mogę powiedzieć, że kupiłam NZTŚ dla doniczek i Kościldy :P

A Pogodę kupię głównie dla... pogody! :P

miłośniczka zwierząt 08.08.2012 10:54

no ja CPR kupię że względu na pogodę i te festiwale ;). no i oczywiście kosmitów.

Pink Panther 08.08.2012 11:14

Cytat:

Napisał Beatrice (Post 1563659)
(...) cieszę się, że nie będzie półrocznej przerwy między premierami dodatków (...)

Wolałbym nawet roczną przerwę, a w pełni dopracowany dodatek :P
Pamiętaj, że im szybciej wychodzą, tym większy wyścig z czasem mają producenci. A wiadomo, że wtedy nie za bardzo można wszystko dopracować i wychodzą te błędy w grze... :/

Beatrice 08.08.2012 11:25

I tak bez względu na to kiedy wyszedłby to by były bugi jak zawsze, u jednych więcej, u drugich mniej. Potem za niedługo będzie pełno aktualizacji naprawiających... Jak zawsze, więc jak dla mnie to bez różnicy czy wyjdą później, skoro gra nie będzie i tak perfekcyjna - takich nie ma, więc cieszmy się z łatek, które chociaż częściowa wynagradzają to, że dużymi pieniędzmi karmimy twórców ;) przedtem były własnie półroczne przerwy między dodatkami i nikt mi nie powie, że którys był tak świetnie zrobiony, że nic nie spaprano :D

miłośniczka zwierząt 08.08.2012 13:12

No cóż ten dodatek może mieć najwięcej błędów ze wszystkich ale ja i tak, najpóźniej w lutym zagram jeżeli w styczniu lub grudniu nie wypali kupno laptopa. Więc do tej pory już łatki wyjdą i się, nie będę przejmowała błędami no chyba że, będą takie błędy które będą mnie zmuszały do kasowania moich rodzinek i tworzenia nowych wtedy to się, mocno zirytuje.

Pink Panther 08.08.2012 13:14

Takie błędy są najgorsze. Na przykład ja - wlepiam opowieści do "OJSG". Gdybym miał usuwać co chwilka rodzinki, to wolałbym chyba odinstalować dodatek. A byłoby mi bardzo szkoda, bo zapowiada się na najlepszy do tej pory :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:22.