![]() |
Odp: Tuckerowie
Ładne mi "dzieci"... Ja mam wilkołaka, a Ty kogo wstawiłaś? :D
|
Mi się urodził , gdy nie miałam NZTŚ. :(
|
Myślałam, że te żółte oczy to wilkołaka, mój Bill takie ma nawet przed przemianą :)
EOT :P |
hhahhahahhahahahahha! "więcej cekinów niż ladyaga widziałą przez całe życie" hahahhaha, padam, hahahha :D:D:D:D
Gio, jesteś mega! :D |
No ja tez nie moge sie doczekac Tuckerow :O myslslam, ze jak mnie nie bylo to tu tyle odcinkow bede miala fajnych do czytania, a nie ma....:"( szkoda, ale mam nadzieje, ze sie doczekam :)
|
Słodki Jezu :D
Jesteście naprawdę kochani i mnie baaaardzo motywujecie, ale naprawdę mam strasznie dużo do roboty. Dwudziestego mam próbne matury i naprawdę, ilości zadań które liczę z matmy i fizyki (a raczej które muszę policzyć) w ogóle zabierają mi czas wolny. Zrobienie 1 odcinka to gdzieś około 5h, w tym czasie jestem w stanie zrobić ze 100 zadań - zgadnijcie co wybiorę na dwa tygodnie przed próbną maturą ;) Tak więc, do 21 mnie nie ma i nie istnieje, a potem oczywiście postaram się zrobić odcinek :) Może w międzyczasie zrobię Wam jakiegoś bonusa, ale na więcej naprawdę nie liczcie. Przepraszam Was, ale sami widzicie jakie są moje realia teraz :D Pozdrawiam! |
Pozdrowienia Gio!
I powodzenia! :D Trzymaj za mnie kciuki też :D |
powodzenia Gio i Meggie! i Gio, powodzenia z fizyką... koszmarny przedmiot :D
|
Życzę wam powodzenia. ;) Na odcinek poczekam.
|
Powodzenia Gio! =) trzymam kciuki =)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:26. |