![]() |
Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.
Jak sprawdzić ile dni do końca studiów?
|
Tam, gdzie zazwyczaj masz dni pracy trzeba sprawdzić ile zostało Ci do egzaminów końcowych i w niedzielę po testach kończy się semestr.
|
czy można zmienić miejsce zamieszkania w czasie trwania studiów? Mieszkam obecnie w akademiku ale wolałabym w domku :( a nie mogę znaleźć żadnej opcji :(
|
Cytat:
|
Mam pytanie: Otóż gram dwoma rodzinami w jednym mieście, w jednej mam simkę, w drugiej mam sima i chciałabym ich obydwóch wysłać na studia i chciałabym, żeby tam razem studiowali w jednym czasie. W sensie, żeby móc dwoma simami grać na studiach. Czy jest to możliwe?
|
Musisz ich połączyć w jedną rodzinę i wtedy wysłać na studia, inaczej oboje nie wyjadą w tym samym czasie, ani nie będziesz mogła obojgiem sterować.
|
Kurcze, wyslalam moich simow na studia, ale po tym pasku ladowana jest miasteczko studenckie, ale moich simow nigdzie nie ma :o gdzie moge ich znaleźć?
|
Gosia663 to błąd gry. Od razu po załadowaniu panelu powinnaś mieć możliwość wprowadzenia swoich simów do wybranego przez siebie mieszkania bądź akademika. Może spróbuj ich wysłać na studia od razu po uruchomieniu gry, zanim komputer/laptop "zmęczy się" grą. U mnie takie rozwiązanie czasami pomaga ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:34. |