![]() |
Odp: The Sims 3 - Rajska Wyspa - proste pytania i odpowiedzi
Moje simy wyjechały do Isla Paradisio na wakacje dzięki Travelerovi. Zauważyłam, że brakuje opcji Nurkowania z rurką. Czy ktoś ma podobnie?
|
Cytat:
|
Dzięki Juhas, zaktualizowałam swoje mody i zobaczę, czy to coś pomoże.
A jak simy mogą pływać na skuterach wodnych? Ta opcja też powinna się pojawić po kliknięciu na wodę, czy muszą sobie taki skuter zakupić? |
Musisz sobie kupić :D
|
Co ja mam zrobić, żeby syrena zamiast płynąć, jechała taksówką? Kupiłam jej motorówkę, ale nią pływać nie chce, miejsca na samochód nie mam, bo mieszkam na pływającym domku. Ale naprawdę, to jest denerwujące, jak syrena gdzie by miała nie iść, wchodzi do oceanu czy tam morza i płynie do danego miejsca zamiast jechać taksówką ;/
|
Nabyłam Rajską Wyspę. Wszystko pięknie cacy, wow, świetny dodatek, ale...
Wystąpił chyba jakiś błąd! Moi simowie nie mogą korzystać z drabinki pływającego domu. Myślałam, że może się zacieli czy coś, toteż teleportowałam ich prosto na łajbę. Przepłynęli sobie na sam środek morza, chcę by posurfowali sobie w wodzie a tu klops - sim wymachuje rękami i drze japę wniebogłosy. ResetSim nie pomaga. Może ściany są za blisko? http://i.imgur.com/FSXT8Jq.jpg Proszę o pilną pomoc, bo nie da się tak grać. :( E: Problem już nieaktualny. Powrót do menu głównego załatwił sprawę, uff. ;) |
Cytat:
|
A jak zrobić by sim płynął łodzią a żeby za nim sim płynął na nartach wodnych?
|
Cytat:
|
Syreny są stworzone do pływania w oceanie, więc nie dziwne, że każda okazja jest dla nich dobra by sie potaplać w oceanie
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:48. |