TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Shiver 31.07.2013 19:48

Odp: Forumowa Mafia

Dean wydawał się być zupełnie normalnym chłopakiem, ale jego oczy były czymś niesamowitym. Nigdy nie widziałem tak niezwykłego połączenia barw. Dopiero po chwili dotarło do mnie jego pytanie i zdałem sobie sprawę, że muszę wyglądać jak idiota, gapiąc się na jego twarz.
- W sumie to bardzo spokojnie, bez większych rewelacji - skłamałem, bo zdjęcie z mojej szuflady zawładnęło moimi myślami. - Dopiero się tutaj zadomawiam. A Tobie? - zapytaem.

Aperlaxive 31.07.2013 19:48

"Hmm, wielka szkoda, że nie przyjdziesz"
Cóż może Roia mnie już nie lubi?
Nie miałam jednak czasu się tym martwić. Zastanawiałam się czemu znajomy z południa do mnie nie napisał. Wciąż miałam nadzieję, że jeszcze się spotkamy...

Roia - widocznie, czytam w myślach :D

Alcioo :33 31.07.2013 19:49

Nie wierzyli mi.
Pokazalem im znamię, nóż, ktory mieli tylko Wraith.
Mimo, że bylem mily, mialem smykalkę do zabójstw

@ Libby: ekchem, po pier2wsze: Wraith to wróg, po drugie: nie używają noża bo po co? Wysysają z ludzi życie a nie bawią się jakimiś zabawkami :P

Cytryśnia 31.07.2013 19:50

@Restless, ale ja nic nie pisałam :D

Everlasting 31.07.2013 19:51

A jednak. Oczy go zaciekawiły.
-No cóż- powiedziałem, udając, że się zastanawiam- wiele roboty w gazecie... razem z meryam pracujemy nad kilkoma reportażami... co jeszcze... ach tak, spłonęło mi mieszkanie, przeprowadziłem się do meryam, stukłem w jej mieszkaniu okno, a ona zniknęła bez śladu- dodałem ironicznym tonem

Lubie 31.07.2013 19:51

Po 3 godzinach siedzenia w parku (KTÓRY ISTNIEJE) wybrałem się w strone centrum. Nudziło mnie już siedzenie i oglądanie rośliny jedzącej jakiegoś wielkiego ptaka.
- Może spotkam tą miłą niewiastę, którą dzisiaj poznałem? - pomyślałem i ruszyłem w strone świetlicy.

Mroczny Pan Skromności 31.07.2013 19:52

- Taki nóz mogłeś zwędzić babci z kuchni - mruknęła Cherrie, co wywołało u mnie atak panicznego śmiechu. Szybko się opamiętałem i przytaknąłem.
- Znamię też mogłeś zrobić sam - stwierdziłem. Nie chciałem, żeby jego słowa okazały się prawdziwe.

Cytryśnia 31.07.2013 19:54

Byłam rozdarta.
Nie znam tu prawie nikogo.
Jednak połowa ludzi tu mnie zna :D
Nie chcę iść do domu.
Nie specjalnie go lubię.
Może jednak spotkam się z Res?
Nie, naprawdę nie mam na to ochoty, pobląkam się tu jeszcze chwilę.

Laselight 31.07.2013 19:54

zgłodniałam. poszłam do stołówki.

Alcioo :33 31.07.2013 19:54

Wziąłem noż, podłożyłem pod gardło kobiety.
Zapytałem się, nie wierzycie? Mogę z Was zrobić miazgę.
Drugą reką, którą miałem zmodyfikowaną przez królową złamałem go za szyję, uścisk byl na tyle mocny, że Chrupek miał zawroty głowy.
Mój nóż zacząl się świecić, co oznacza, ze jeszcze nie pora na zabijanie z niego.
odstawilem ich i powiedziałem -uwierzcie mi, wyjdzie Wam to na dobre

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:52.