![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Przepraszam bardzo, to JA rzucam bezpośrednimi oskarżeniami czy źle czytam? Tak bulwersuję się, ponieważ wszyscy rzuci się na mnie bo wyszedłem z tłumu i dałem wam kopa w dupę, żebyście zaczęli myśleć kto jest mafioso i dlatego właśnie mnie oskarżacie. Głównego przeciwnika mówisz? No też tak myślę, ale zapewne okaże się, że jesteśmy po tej samej stronie. Ewentualnie w innych drużynach... ciekawe jakich ;)
|
Myślę, że mafia może kierować się zazdrością i eliminować najprzystojniejszych. Także na wszelki wypadek: żegnajcie!
|
I znów się denerwujesz, nie spinaj, ukrywasz coś? xD
Bezpodstawnymi, nie bezpośrednimi :| @up AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA xD |
Cytat:
Cytat:
|
To ty co chwileczkę zmieniasz potencjalnego mafioso, a może nie zmieniasz tylko odwracasz uwagę. Kto wie.
|
Niektóre mają podstawy ;P Tylko podstawą do oskarżenia na pewno nie jest liczba postów.
Myślicie, że mogę uznać to typowanie mafii jako praktykę prokuratorską i ominąć aplikację? xD e: Zmieniam? Ja ciągle mam tych samych podejrzanych. |
Oczywiście, że zmieniłeś xD Najpierw była Diana, potem ja, Reinbow..... Co dalej? Nie wiemy xD
|
Nie rozumiesz moich wypowiedzi, Ciastek. Ja nie zmieniam, tylko ciągle dodaję nowych.
Czyli obstawiam i Dianę, i Ciebie, i Reinbow, i Genesisa. Może i zmienię zdanie zależnie od rozwoju wydarzeń, ale póki co go nie zmieniłem, więc, o co Ci chodzi? ;P |
Chyba raczej kto dalej? :D
Pewnie mnie będzie podejrzewał :D Bo siedzę cicho jak mysz koscielna. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:53. |