![]() |
Odp: Forumowa Mafia V
Diano Diano, czekamy na wyjasnienia xDD
|
A nie uważacie, że ddo jest trochę podejrzana? Pewnie powiecie, że jestem wyczulony i że przesadzam, ale pisze dość dużo, a w sumie to o niczym, tak mi się wydaje przynajmniej, że chce, żeby było jej pełno, żeby nikt jej nie podejrzewał ;P A miałaś mieć szkołę, ddo :D Chociaż już sam nie wiem.
|
Cytat:
|
ale dlaczego akurat Genesis? miała przecież z jedenaście innych osób do wyboru.
|
pinky, a myślisz, że czemu przyszłam dzisiaj tak późno? jestem tu od godziny, zrobiłam sobie dłuższą przerwę. Czemu piszę o niczym? Wyjaśniłam czemu zagłosowałam na cheebe, pisałam co myślę o eleminowaniu przez mafie "nieaktywnych". Jeśli zaraz zniknę bo pójdę się uczyć to też będę podejrzana bo się nie udzielam?
|
Cytat:
|
Kurcze, wahalem sie w glosowaniu i odkladalem to na ostatnia chwile a pozniej mi cos wyskoczylo i w efekcie nie oddalem glosu....
Mery niewinna.. A diana zaglosowala na mnie niby czym sobie zasluzylem co? :P |
Cytat:
Kto najbardziej chciał głosować na Mery? Albo ktoś chciał na kogoś innego, ale w końcu zmienił zdanie idąc za głosem tłumu? Bo to może świadczyć o działalności w tej przestępczej organizacji :| |
LepkiePaluszki. mial glosowac na mnie chyba, a potem glos na Mery, bo wiekszosc tak napisala. ja obstawiam, ze to on.
|
Hmm...czyli to nie Meryam. Ja obstaję przy cheebie, chociaż Diana i jej glosowanie na Malfuriona jest podejrzane. Póki co nie mam innych typów, czekam na zabójstwo mafii.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:51. |