TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia V (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=68030)

alpherainn 04.03.2015 18:03

Odp: Forumowa Mafia V

Diano Diano, czekamy na wyjasnienia xDD

Pink Panther 04.03.2015 18:04

A nie uważacie, że ddo jest trochę podejrzana? Pewnie powiecie, że jestem wyczulony i że przesadzam, ale pisze dość dużo, a w sumie to o niczym, tak mi się wydaje przynajmniej, że chce, żeby było jej pełno, żeby nikt jej nie podejrzewał ;P A miałaś mieć szkołę, ddo :D Chociaż już sam nie wiem.

Pink Panther 04.03.2015 18:06

Cytat:

Napisał Majestatyczny Pieseł (Post 1850946)
Teraz malo pisze i wyszła przed grupę...

Chyba że nie ma czasu na udzielanie się i w ogóle czytanie, więc zagłosowała na pierwszą lepszą osobę :| Naciągane mocno, ale staram się wziąć wszystko pod uwagę :D

alpherainn 04.03.2015 18:08

ale dlaczego akurat Genesis? miała przecież z jedenaście innych osób do wyboru.

ddo bwayo 04.03.2015 18:11

pinky, a myślisz, że czemu przyszłam dzisiaj tak późno? jestem tu od godziny, zrobiłam sobie dłuższą przerwę. Czemu piszę o niczym? Wyjaśniłam czemu zagłosowałam na cheebe, pisałam co myślę o eleminowaniu przez mafie "nieaktywnych". Jeśli zaraz zniknę bo pójdę się uczyć to też będę podejrzana bo się nie udzielam?

Hebe 04.03.2015 18:14

Cytat:

Napisał Libby (Post 1850942)
mery była niewinna.

No to lipa :____:

Malfurion 04.03.2015 18:15

Kurcze, wahalem sie w glosowaniu i odkladalem to na ostatnia chwile a pozniej mi cos wyskoczylo i w efekcie nie oddalem glosu....
Mery niewinna.. A diana zaglosowala na mnie niby czym sobie zasluzylem co? :P

Pink Panther 04.03.2015 18:17

Cytat:

Napisał ddo bwayo (Post 1850952)
pinky, a myślisz, że czemu przyszłam dzisiaj tak późno? jestem tu od godziny, zrobiłam sobie dłuższą przerwę. Czemu piszę o niczym? Wyjaśniłam czemu zagłosowałam na cheebe, pisałam co myślę o eleminowaniu przez mafie "nieaktywnych". Jeśli zaraz zniknę bo pójdę się uczyć to też będę podejrzana bo się nie udzielam?

Po prostu mi się tak wydawało, ale w sumie wiem, że to mocno naciągane. Bardziej jakieś przeczucie czy coś ;P

Kto najbardziej chciał głosować na Mery? Albo ktoś chciał na kogoś innego, ale w końcu zmienił zdanie idąc za głosem tłumu? Bo to może świadczyć o działalności w tej przestępczej organizacji :|

alpherainn 04.03.2015 18:19

LepkiePaluszki. mial glosowac na mnie chyba, a potem glos na Mery, bo wiekszosc tak napisala. ja obstawiam, ze to on.

Charionette 04.03.2015 18:19

Hmm...czyli to nie Meryam. Ja obstaję przy cheebie, chociaż Diana i jej glosowanie na Malfuriona jest podejrzane. Póki co nie mam innych typów, czekam na zabójstwo mafii.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:51.