TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Martynaa 05.08.2011 16:40

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

mam nadzieje ze TS zwierzaki nie sa takie troche.. yy.. oszukane?
Np. w pokoleniach wiele filmikow promocyjnych zawiera tresci ktorych nie ma w grze ; |

Séverine 05.08.2011 17:47

Cytat:

Napisał Martynaa (Post 1428058)
mam nadzieje ze TS zwierzaki nie sa takie troche.. yy.. oszukane?
Np. w pokoleniach wiele filmikow promocyjnych zawiera tresci ktorych nie ma w grze ; |

No wybacz ale chyba to jest zwiastun więc wszystkiego co jest w grze raczej tam nie wsadzą...
A co do jednorożców. Jak dla mnie fajne urozmaicenie, ciągle powtarzać wilkołaka to chyba trochę nudne.

Martynaa 05.08.2011 18:03

Ale mi chodzi o to ze w zwiatunie sa pokazane rzeczy ktorych NIE MA w grze..

Narutoman 05.08.2011 18:33

Cytat:

Napisał Martynaa (Post 1428113)

Na przykład jakich? :)

Séverine 05.08.2011 18:59

Cytat:

Napisał Martynaa (Post 1428113)

Psy, koty i konie są, mroczny na koniu będzie, wszystko co było w zwiastunie to będzie. Czego podobno ma nie być?

Beatrice 06.08.2011 07:23

Cytat:

Napisał olanowiak (Post 1428145)
Psy, koty i konie są, mroczny na koniu będzie, wszystko co było w zwiastunie to będzie. Czego podobno ma nie być?

Chyba chodziło jej o to, że w wielu zwiastunach są rzeczy, których naprawdę dodatek nie wprowadza do rozgrywki i ma nadzieję, że tak nie będzie również ze Zwierzakami ;)

hellraiser 06.08.2011 08:32

Cytat:

Napisał olanowiak (Post 1428099)
No wybacz ale chyba to jest zwiastun więc wszystkiego co jest w grze raczej tam nie wsadzą...
A co do jednorożców. Jak dla mnie fajne urozmaicenie, ciągle powtarzać wilkołaka to chyba trochę nudne.

Nie, ja nadal jestem sceptycznie nastawiony do tych jednorożców. Nadal mam wrażenie, że będą one strasznie słitaśneee i wgll ;***, bo taka jest praktycznie cała gra Sims 3. Mi tam się wilkołaki nie znudziły, poza tym one były tylko raz. :P

mrakad133 06.08.2011 09:31

Ja tam nie narzekam na te jednorożce. Tym bardziej uważam, że to jest fajny pomysł, zanim podali tą informację już sama przypuszczałam, że to mógłby być jednorożec :D I wgl. podali już tyle informacji, a do premiery jeszcze dużo czasu, ciekawe co jeszcze wymyślą.

TheSims3Fan 06.08.2011 10:13

Cytat:

Napisał Nightfall (Post 1428300)
Nie, ja nadal jestem sceptycznie nastawiony do tych jednorożców. Nadal mam wrażenie, że będą one strasznie słitaśneee i wgll ;***, bo taka jest praktycznie cała gra Sims 3. Mi tam się wilkołaki nie znudziły, poza tym one były tylko raz. :P

Mi też sie wilkołak nie znudził i mogli by zamiast jednorożca dac wilkołaka (nie mówię, że nie chce jednorożca będzie to ciekawe urozmaicenie) Ale ja wolałbym żeby sie postarali zrobic lepszego niż nieogolony sim ;/ Mogli tak trochę zgarbic i żeby nie nosił ubrań bo przez przemiane mu się zdarły tak jak jest ogólnie :D

O i zgadzam się z wypewiedziom (przepraszam ale nie pamiętam kogo) o tym, że powienien byc jednorożec jak już biały i czarny mógłby symbolizowac ying i yang i naprzekład nie tylko przepiegac przez ulice ale także np. walczyc ze sobą w mieście u kraju maista w pobliżu lasu itd.... :D Ale nie oczekujmy cudów :P

Ejak 06.08.2011 10:25

Dziwne, bo mnie magiczne postacie w cale tak nie interesują...osobiście wolę jednak jednorożca, bo wilkołaka by "zepsuli".

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:17.