![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
A myślisz że na takie przekręty uwierzą?
zresztą,tłumacz Google jest no cóż...kiepski,a mój angielski mimo 6 na koniec 6 klasy może sobie nie poradzić.Nie da się podyskutować na jakimś polskim chacie? |
To nie jest żaden przekręt, po prostu nie zdążyłaś na DARMOWĄ promocje. Kilka dni temu mój kolega też tak zrobił i doradca po prostu powiedział, że jak będą błędy w grze, to po prostu mu nie pomoże. Dał mu grę i działa. Spokojnie tłumacz google wystarczy, bo sam z niego korzystałem i grę mam :)
A na polskim nie opłaca się :) |
Dobrze,dzięki za pomoc :)
ale wpierw muszę rozwiązać zagatkę z nadmuchanym dyskiem w lapku.Bo z tego co widziałam,co UC trochę dużo dużo ważą... |
Cytat:
|
Ojojojoj,obawiam się że z moim bratem ciągle oglądajnącym Skkf'a to się w dzień nie zciągnie.
W każdym razie,dzięki za informację :] |
Cytat:
Czy za każdym razem jak uruchamiam grę będę musiała tyle czekać? Wczoraj przeglądałam cały folder downloads w programie clean instaler i pousuwałam zdublowane pliki itd. ale niewiele jak widać to dało. Dodam, że tych dodatków mam ok. 6,5gb... A i jeszcze jedno mam pytanie. W grupie wiekowej nastolatki mam bluzki, które nie działają. Czy to nie są aby bluzki, które działają tylko w grupie dorosłych i dlatego jako nastolatki wyświetlają się błędnie? O ile mnie rozumiesz? I czy nic się nie stanie, jak będąc w grze bym je usunęła? Czy w ogóle można usuwać dodatki typu ubrania (np. te, które mi się nie podobają) bezpośrednio z gry będąc w CASie? |
@LepkiePaluszki23, też spróbowałam, bo nie mam TS2 UC i pomyślałam, że może się uda, ale niestety, nic nie wskórałam, doradca powiedział, że niestety nie może nic na to poradzić :/
|
Candle- to porozmawiaj z innym doradcą. Czasem trafiają się milsi :) A masz konto origin? :)
|
Jasne :D w sumie ten też nie był najgorszy, przeprosił i dał dwa rabaty -15% :P w sumie może jeszcze raz spróbuję :)
|
candle-koniecznie napisz jak ci się uda,a w miarę możliwości z kim pisałaś :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:07. |