![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Wcześniej nie czułem potrzeby kupowania gry, szczególnie zaraz po premierze. Teraz, gdy przeczytałem ten ostatni artykuł, nawet ściąganie z torrentów byłoby marnowaniem mojego czasu. Post anie świetnie wszystko podsumował. :D Ja mam cudowną jedynkę, wciąż niezłą dwójkę, czwórka do szczęścia mi nie potrzebna.
|
Teraz to już na prawdę sobie w kulki lecą. Brak małych dzieci? Przecież to niedorzeczne. A co do braku basenów, to chyba wszyscy się domyślili wcześniej, że ich nie będzie, więc nie byłam zaskoczona informacją o ich braku. Chociaż nadal uważam, że to kompletny bezsens. Jeśli chodzi o mnie, to mogą nawet przełożyć premierę, żeby tylko dodali to, co powinno w TS4 być.
|
Ja tylko czekam na dodatki 'The Sims 4: Basen' i 'The Sims 4: Małe Dzieci', a później jeszcze ze 2 dodatki uzupełniające do obu poprzednich. Ostatnio mówili też, że nie mogą się wypowiadać o samochodach, więc podejrzewam że to też z***ali. W tym momencie to jest już niedorzeczne. Również nie używam zbyt często basenów, ale wydaje mi się że to pewien symbol tej gry, nawet Ci którzy grali w The Sims może tylko raz kojarzą topienie w nich simów :D Byłem nastawiony do 4 bardzo pozytywnie, myślałem że po nieudanej (moim zdaniem) 3 zrobią coś grywalnego, ale jak widać się przeliczyłem. Nic tylko wrócić do 2 z modem na odwiedzanie sąsiadów :D
|
Ale w ogóle potwierdzili brak małych dzieci? Ktoś z Simguru wypowiadał się na ten temat? Może tylko nie mozna ich tworzyć w tym systemie genetyki?
Zresztą nawet jeśli to dla mnie nie ma znaczenia bo nigdy w simsach nie robiłam małych dzieci :P A co do basenów to ani jednego przez ponad 10 lat grania nie zrobiłam |
A ja w sumie spodziewałem się czegoś takiego. Nie wierzyłem, że EA mogłoby jeszcze coś zrobić dobrze, szczególnie w przypadku serii The Sims, no i nie zawiodłem się. :P Współczuję tylko tym wszystkim twórcom, którzy pracują w EA. Ciekawe ile jeszcze gier zostanie pociętych na kawałki przez politykę EA.
Cytat:
|
Cytat:
Od teraz czekam na dzień, kiedy EA zbankrutuje i będzie zmuszona sprzedać markę The Sims komuś, kto zrobi z niej dobry użytek... Do diabła z tą firmą oszustów i wiecznie uśmiechniętych, sztucznych producentów! |
Ja nawet nie wiedziałam, że był mod na odwiedzanie sąsiadów do dwójki :P Jest to jednak opcja trójki z której nie korzystam. Ciekawe czy ktoś, i ile osób, będzie anulował zakup ts4... Będę śledziła losy tej gry, z czystej ciekawości.Co EA trzeba przyznać, to potrafią "trzymać w napięciu"... :P
|
Ma ktoś pod ręką tę listę dodatków, z których wszyscy sie śmiali? Zaczynam wierzyć, że może coś być na rzeczy :D
|
Śmieszna (teraz już żałosna?) lista dodatków:
http://forum.thesims.pl/showpost.php...1&postcount=50 Tak - wszystko wskazuje na to, że np. w Fun in the Sun pojawią się baseny :> Albo... Cytat:
|
Brak CASTa przeżyje, brak basenów już bardziej boli, ale brak małym dzieci? Usunęli jedna grupę wiekową? Do reszty ogłupieli w EA...
Cały czas mam nadzieję, że to jakieś nieporozumienie. Prędzej widziałbym usunięciem młodych dorosłych... Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:03. |