![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
@Privilege Czyli nie tylko ja to zauważyłam :>
|
@Privilege być może..
Wszystkie osoby, na które Meryam głosowała już odpadły, więc trzeba szukać w jej komentarzach.. Już 1/3?! :O Tak szybko? Bez jaj proszę... :( |
Czyli prawdopodobieństwo Gina jest dość wysokie
|
Mam takie pytanie ;) Czy możecie mi podac konkretne powody przez które mnie podejrzewacie? Znowu utłuczecie kogoś przez loterię a później będzie ból,[*] i 'czułem że jest niewinny' ;)
|
@UP ja o to samo poproszę ;p
|
Uprzejmie zawiadamiam ciekawskich, iż jutro nie będzie mnie i nie będę głosować ;))
A dziś... No cóż, nie ukrywam, że nie wiem komu mam zaufać. Myślałem nad tym, żeby nie zagłosować, ale jeśli przeżyję dziś, to opuszczenie głosowania zostawię sobie na jutro. Jeszcze się zastanowię. Tak jak wczoraj, nie mówię, na kogo zagłosuję, tym bardziej, że jeszcze nie mam pojęcia. |
@Priv - możesz mieć dużo racji
To, że Gin jest w mafii jest aktualnie bardzo prawdopodobne. Żeby nie było - ja nie podejrzewam Gina dlatego, że on mnie podejrzewa. Co prawda nie zabronię wam głosować na mnie,jesteście wolnymi ludźmi, ale jak już - udupicie miastowego. |
Mówię Wam - przyjrzyjmy się tym, których nikt nie podejrzewa! I na któreych nie ma praktycznie dowodów.
|
Cytat:
|
To może już w ogóle wykorzystajmy koło fortuny? :) Wtedy przynajmniej będzie jakakolwiek szansa, że trafimy mafioza.
Właściwie przez cały czas FM działamy tak samo - jedna osoba rzuci jakiegoś nicka i nagle dla wszystkich wydaje się podejrzany. Jeżeli macie zamiar dalej tak działać, to lepiej od razu to zakończyć. ZAGŁOSUJMY NA WSZYSTKICH, BO WYDAJE MI SIE ZE MOZE NA PEWNO EWENTUALNIE SĄ PODEJRZANI ;P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:34. |