![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Cytat:
|
Cytat:
ale mam rozbudowana rodzine xd rodzice, blizniaki i starsza corka, nie wyrabiam xd boolprop mi nie chodzi, a chyba chodził :| |
Cytat:
Raczej nie da się "przesadzić" rośliny. Próbowałam przenieść do wyposażenia rodziny, ale nic z tego nie wyszło :/ |
Ja mam młodych dorosłych w jednym domu i jeden z nich poznał dziewczynę i się zaręczył. Jak go przeprowadzić, do tej dziewczyny?
|
Mój sim zaręczył się z dziewczyną z na przeciwka. Jak go przeprowadzić do niej??
|
Mam 2 pytania :)
1. Cytat:
2. Po co właściwie są ulubione rzeczy każdego sima, takie jak muzyka, danie i kolor? Do czego to potrzebne? |
chyba będę tu stałym bywalcem o.O
czy istnieje jakikolwiek sposób na to, by sim z dorosłego stał się młodym dorosłym? jakimś cudem mój się postarzał... zapewne przez granie w tym samym mieście przez siostrę... i nie miałem na to wpływu. Dodatkowo, za kilka dni ma się stać emerytem. a chciałem nim pograć dłużej w jednej postaci... I szkoda mi trochę grać nim "od nowa" (wprowadzić do miasta jego "młodą" wersję, która jest w bibliotece) bo ten starszy ma już dużo punktów umiejętności. ehhh, wielka szkoda z tymi roślinami ;/ |
Cytat:
musisz przełączyć aktywną rodzinę na tą dziewczynę, a potem wziąć z nim ślub : ) Cytat:
ale nie wiem xdd October - podobno ambrozja powoduje cofnięcie wieku, jak to napisał ktoś, bodaj okruszek, ale nie wiem ^^ nażryj się ambrozji i zobacz xd |
Jeżeli chodzi o przeprowadzkę, to moja Simka poznała Sima zauroczyli się i w pewnym momencie wyskoczyło pytania czy ona chce się do niego przeprowadzić. :) W szoku byłam. :D
Co do ambrozji ktoś pisał szybciej, że cofa, ale do tej samej grupy wiekowej, ja osobiście nie wiem, bo nie wyhodowałam jeszcze rośliny życia. :) |
A ja zupełnie ni z gruchy, ni z pietruchy: do czego potrzebna jest ryba śmierci? Mało grałam w trójkę i chciałabym wiedzieć, do czego można ją wykorzystać :P.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:18. |