![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Mój zapał do czwórki gaśnie z każdym Waszym postem. Smuci mnie, że na tak uparagnione rzeczy trzeba będzie czekać latami, aż łaskawie wydadzą jakiś ciekawy dodatek, którego do tej pory w trójce nie było.
|
Gdzieś przeczytałam, że jeden z producentów czwórki stwierdził, że małych dzieci nie będzie w podstawie, bo... za dużo z tym roboty.
CO ZA PAZERNE LENIE! Oni chyba kolejny raz chcą dostać nagrodę Złotej Kupy, za przeproszeniem. |
No jak to, Searle :) Przecież będą emocje i można się pobawić w ubierankę w CAS-ie... :p
Ciuchy pewnie dochodzić będą, trochę pofantazjowałam, ale formuła dodatków ulegnie kompletnej zmianie i ze 100 % pewnością mogę powiedzieć, że będzie polegała na jeszcze większym rozdrabnianiu się. Ale co tam dodatki, ciekawe jak to będzie z podstawą. :) Jak już mówiłam, oby rozgrywka była tak dobra jak kreator tworzenia Simów, który tak twórcy wszędzie pokazują. Ciekawe czemu równie chętnie nie pokazują rozrywki? |
Jak wyszła podstawka trójki i zobaczyłam jak mało jest rzeczy w katalogu kupowania, to byłam pewna, że coś musiało się źle zainstalować, przecież to niemożliwe, że jest tylko tyle mebelków i innych dupereli... Pomyślałam sobie wtedy, że już bardziej okroić podstawy się chyba nie da... A tu proszę, pomyliłam się... Jak się nie da, jak się da!? EA wszystko potrafi!
|
ktoś ładnie ujął, że plusem tych nowych zmian jest to, że małe dzieci nie będą mogły się utopić w basenie. :D
|
I tak nie mogły, więc to jednak żaden plus :<
|
potwierdzono, że nie będzie prywatnych szkół ani piwnic w podstawie.
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/759661.page |
Lol, to się robi coraz ciekawsze :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:05. |