![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Ok a jak dokładnie? Bo przeszukałem cały ten mod i nic nigdzie takiego nie znalazłem. Jedynie żeby zmienić aspirację życiową, ale to nie zmieniało mi celu życiowego.
|
Musisz kliknąć na taki mały taborecik, który razem z tym modem był i tam jest przewiń cel życiowy :)
|
Dziękuje, poszukam :P
|
A jaką masz wersje Insima?
|
Nie wiem nawet XD
Ale znalazłem, zrobiłem, więc dziękuje :) |
Witajcie mam straszny problem z grą. Ogólnie mam Ultimate Collection. No, więc tak: Wsadziłem gotowy blok mieszkalny na mape otoczenia. Wszedłem do niego normalnie w trybie budowy, i tam sobie przebudowalem jedno mieszkanie, które potem miałem zamiar wynająć. Przebudowałem, zapisałem i wyszedłem do Otoczenia. Wprowadziłem tam swoją rodzinę, po czym wynająłem sobie to przebudowane mieszkanie i patrze.... Jest tam tylko kuchnia i łazienka, a reszty mebli nie ma. Jak wejdę z powrotem do trybu budowy parceli, ale przed tym wywalilem rodzine do tego ''katalogu'' to normalnie meble są. Nie wiem w czym problem. Proszę bardzo o pomoc! Będę bardzo wdzięczny!
|
Z tymi blokami już tak chyba jest i nie sądzę by dało się z tym cokolwiek zrobić.
|
A ja wiem... Po prostu kiedyś czytałem na jakieś stronie, że ktoś też miał ten sam problem i dało go sie naprawić, tyle, że nie pamiętam gdzie to bylo, ani co trzeba było zrobić. ...
|
Chodzi o to, że gdy wynajmujesz mieszkanie to meble znikają? Jeśli tak, to wpis w tabelę kodów boolprop testingcheatsenabled true i przed wynajęciem kliknij na drzwi mieszkanie, które chcesz wynająć trzymając Shift i kliknij w [i]Rent furnished[i] czy jakoś tak.
|
Jest mod na to, aby kupić mieszkania umeblowane :)
http://modthesims.info/d/325824 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:27. |