TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Diana 17.10.2013 18:52

Odp: Forumowa Mafia II

Cytat:

Napisał Alexandra (Post 1768541)
Qwerty - a ja głosuję na redmoona, bo uważam, ze jestem w mafii. proste. ;)

Cóż za literówka :P
Ja skłaniam się ku Lubiemu i Fallen. :|

Shiver 17.10.2013 18:53

@Flo - no wiesz, skoro tyle userów głosowało na Apo i wiadomo było, że nic to nie zmieni to mogłaś na nią zagłosować, żeby wtopić się w tłum :>
Ciekawe kogo sprzątnie mafia...

Mroczny Pan Skromności 17.10.2013 18:53

No kurczę, nie spodziewałem się, że Gin ma rację :O Byłem pewien, że uwziął się na podstawie tej głupiej karteczki, albo nawet, że sam ją zrobił.
No to teraz Gin nie jest moim podejrzanym.
Co do reszty, wydaje mi sie, że nawet jeśli ktoś zagłosował na Apo [kiedy już było wiadomo, że dużo osób to zrobi] o niczym nie świadczy.
I hę, skąd ten głos Juhasa na mnie? Ja rozumiem, gdyby tutaj uczestniczył/a w dyskusji, podał/a jakieś argumenty... Ale czemu tak "bez powodu", po długim czasie nie-głosowania? Wgl, to dziwne, że Libby go/jej nie usunęła :|
Tak, wiem, że teraz to wygląda tak, jakbym zamierzał zwalić winę na kogoś, kto mnie podejrzewa. Ale nie uważacie, że to dziwne, że ktoś nie rozmawia w tym temacie, nie głosuje i nagle oddaje głos na kogoś jako jedyny?

Vanitas 17.10.2013 18:54

CELEBRATION

A nie mówiłem :P Krzyczałem o niej od początku ale nie słuchaliście, mogliśmy ją utłuc już dawno >D

Btw. macie jakieś pomysły na jutrzejsze głosowanie? Ja będę trzymał się moich wcześniejszych przewidywań i zagłosuję na MPSa lub redmoona.
Później Kędziorek i Lubie ;)

O ilę w ogólę przeżyję dzisiejsze zabójstwo mafii :P

Lubie 17.10.2013 20:16

Ok, spoko, Apo w mafii, ale nie zauważyliście, że jeżeli ktoś "krzyczał", wychylał się i miał taktykę, został zabijany od razu? A Gingers ? Przez cały czas głosował na Apo. Dlaczego on nie był zabity? ... Ale z drugiej strony zabicie Gina równoznaczne byłoby z krzyknięciem "Cześć, jestem Apo i jestem w mafii". Kurde, ale jednak Gingers nie wydaje się podejrzany.
:cc
Ughh

To na kogo jutro głosujemy, bo ja kompletnie nie wiem.

Privilege 17.10.2013 20:20

Nie zastanawia was Diana?

Fallen 17.10.2013 20:22

Ja głosowałabym teraz albo na Dianę, albo Mrocznego Pana Skromności.

Lubie 17.10.2013 20:25

a i Priv, pisałaś ze Qwert i Kędziorek są w maffi, bo nie glosowali na Apo tylko na mnie, ale zauważ, że oni to robili od dłuższego czasu, więc.. mi TO w ogóle nie wygląda podejrzanie.. : |

Privilege 17.10.2013 20:28

Starałam się wyciągnąć wnioski, troszku osób nie oddało głosu na apo więc ogarniam co i jak. To była moja sugestia więc nie musicie się nią w ogóle kierować :D

Libby 17.10.2013 20:34

Ulala! Dziś mafia strzelała, ale niewystarczająco celnie. Qwerty uszedł z życiem! Został uratowany.

Pozostali przy życiu:

1. Diana –
2. Kędziorek –
3. Fallen –
4. Lubie
5. Ladrón –
6. redmoon –
7. Mroczny Pan Skromności –
8. Flo
9. Privilege –
10. Alexandra -
11. Cheyenne –
12. Gingers –
13. Juhas –
14. Qwerty -

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:41.