TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=50756)

dorrrocia 04.08.2009 09:46

Odp: Pytania i odpowiedzi

zasadzić wiadomo, ale jak już omniroślina wyrośnie to będziesz mógł karmić ja różnymi rzeczami , np można karmic: książkami, gitarami(owocami i warzywami również), po nakarmieniu omniroślina zamieni sie np: w książkorośline albo gitarorośline, po zbiorze jej mozesz uzywac tych przedmiotów albo sprzedawać

Nie wiem czemu moje komentarze pokazują się dopiero ok. po 60 min;/

Mamełe 04.08.2009 10:16

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1088385)
Wydaje mi się, że warto zajrzeć do dziennika umiejętności i tam szukać odpowiedzi na powyższe pytania :)

Zajrzałam, ale beznadziejnie tam jest to opisane. Nigdzie nie ma tego licznika występów więc nie wiadomo, czy to o to chodzi. Biore udział w turnieju, aler też nigdzie to nie jest odnotowywane. Nie wiadomo ile trzeba wygrać (i czy w ogóle trzeba), żeby wejść na kolejny poziom po pionku. Miałam nadzieję, ze może ktoś już je wypełnił i mi pomoże :(

Auroella 04.08.2009 12:55

Mam ustawione DŁUGOŚĆ ŻYCIA SIMÓW: 190 dni. No więc jeden z moich simów, emeryt i zasłużony wojskowy stuknął 190, potem 191, 192, i tak doszedł do 193 dni... gram w simsy od dość niedawna i chciałam zobaczyć, jak mroczny przeprowadza egzekucję i nie mogę, bo chyba mu się nie spieszy zabrać tego dziadka :( Nie wiem, mam temu simowi marzenie spełnić, żeby umarł ? Czy jak. Marzenie ma głupie - coś z akwarium , więc jakoś nie mam chęci go spełniać. Ktoś już tak miał ?

Mamełe 04.08.2009 12:59

Cytat:

Napisał Auroella (Post 1088592)
Mam ustawione DŁUGOŚĆ ŻYCIA SIMÓW: 190 dni. No więc jeden z moich simów, emeryt i zasłużony wojskowy stuknął 190, potem 191, 192, i tak doszedł do 193 dni... gram w simsy od dość niedawna i chciałam zobaczyć, jak mroczny przeprowadza egzekucję i nie mogę, bo chyba mu się nie spieszy zabrać tego dziadka :( Nie wiem, mam temu simowi marzenie spełnić, żeby umarł ? Czy jak. Marzenie ma głupie - coś z akwarium , więc jakoś nie mam chęci go spełniać. Ktoś już tak miał ?

To jest średnia długość życia. Podejrzewam, że umrze gdzieś około 210-220 ;)

'Mu 04.08.2009 15:29

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1088598)
Cytat:

Napisał Auroella (Post 1088592)
Mam ustawione DŁUGOŚĆ ŻYCIA SIMÓW: 190 dni. No więc jeden z moich simów, emeryt i zasłużony wojskowy stuknął 190, potem 191, 192, i tak doszedł do 193 dni... gram w simsy od dość niedawna i chciałam zobaczyć, jak mroczny przeprowadza egzekucję i nie mogę, bo chyba mu się nie spieszy zabrać tego dziadka :( (..)

To jest średnia długość życia. Podejrzewam, że umrze gdzieś około 210-220 ;)

Chyba że nie będzie zadowolony z życia lub podupadnie na zdrowiu ;p

agnieszka130187 04.08.2009 17:00

Chciałam łowić ryby na takie przynęty jak limonka, czosnek czy cebula, mam te rośliny w wyposażeniu, bo specjalnie je kupiłam, w opcjach wybierz przynętę te przynęty mi się nie ukazują, dlaczego ?

Irbis 04.08.2009 17:14

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1088861)
Chciałam łowić ryby na takie przynęty jak limonka, czosnek czy cebula, mam te rośliny w wyposażeniu, bo specjalnie je kupiłam, w opcjach wybierz przynętę te przynęty mi się nie ukazują, dlaczego ?

Wydaje mi się, że do tego trzeba mieć odpowiedni poziom umiejętności wędkowania. Może też warto przeczytać jakąś książkę na ten temat :)

agnieszka130187 04.08.2009 17:17

Cytat:

Napisał Irbis (Post 1088874)
Wydaje mi się, że do tego trzeba mieć odpowiedni poziom umiejętności wędkowania. Może też warto przeczytać jakąś książkę na ten temat :)

Poziom wędkowania mam na 10... myślałam, że nie muszę czytać książek, aby używać przynęt... ehh

Mam też drugi problem mój Sim dostał okazję do spełnienia, ma wziąć udział w eksperymencie i odwiedzić ośrodek badawczy, a opcja przeprowadzenia badań jak już tam dojadę jest nieaktywna... mam czas do niedzieli, a tu nic... poniżej podaję linka do fotki..

http://img229.imageshack.us/img229/8250/beztytuujtt.png

Aguncja 04.08.2009 17:21

Czy w sims 3 są choroby? U mnie tylko kichają.

blakistoni 04.08.2009 17:34

Cytat:

Napisał Aguncja (Post 1088878)
Czy w sims 3 są choroby? U mnie tylko kichają.

Z tego co czytalam to nie ma chorob,tylko kichanie.
albo ja mam takie szczescie i mi nie choruja ;p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:51.