![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
zasadzić wiadomo, ale jak już omniroślina wyrośnie to będziesz mógł karmić ja różnymi rzeczami , np można karmic: książkami, gitarami(owocami i warzywami również), po nakarmieniu omniroślina zamieni sie np: w książkorośline albo gitarorośline, po zbiorze jej mozesz uzywac tych przedmiotów albo sprzedawać
Nie wiem czemu moje komentarze pokazują się dopiero ok. po 60 min;/ |
Cytat:
|
Mam ustawione DŁUGOŚĆ ŻYCIA SIMÓW: 190 dni. No więc jeden z moich simów, emeryt i zasłużony wojskowy stuknął 190, potem 191, 192, i tak doszedł do 193 dni... gram w simsy od dość niedawna i chciałam zobaczyć, jak mroczny przeprowadza egzekucję i nie mogę, bo chyba mu się nie spieszy zabrać tego dziadka :( Nie wiem, mam temu simowi marzenie spełnić, żeby umarł ? Czy jak. Marzenie ma głupie - coś z akwarium , więc jakoś nie mam chęci go spełniać. Ktoś już tak miał ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Chciałam łowić ryby na takie przynęty jak limonka, czosnek czy cebula, mam te rośliny w wyposażeniu, bo specjalnie je kupiłam, w opcjach wybierz przynętę te przynęty mi się nie ukazują, dlaczego ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam też drugi problem mój Sim dostał okazję do spełnienia, ma wziąć udział w eksperymencie i odwiedzić ośrodek badawczy, a opcja przeprowadzenia badań jak już tam dojadę jest nieaktywna... mam czas do niedzieli, a tu nic... poniżej podaję linka do fotki.. http://img229.imageshack.us/img229/8250/beztytuujtt.png |
Czy w sims 3 są choroby? U mnie tylko kichają.
|
Cytat:
albo ja mam takie szczescie i mi nie choruja ;p |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:51. |