![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Chodzi o to, ze jak wychodze z budowy, wsadzam tam rodzine i jak mi sie zaladuje to widze ze kazde mieszkanie ma tylko kuchnie i lazienke pomimo tego ze nawet ich nie wynajalem, ale sprobuje i napisze czy juz dziala.
|
Dzięki temu modowi, co podałem wyżej będziesz miał umeblowane mieszkanie w bloku tylko podczas kupowania mieszkania wybierz opcję Kup z wyposażeniem czy jakoś tak :)
|
Działa! Dziękuję wam! :) I nie miałem opcji po angielsku, miałem po Polsku: WYnajmij wyposażone mieszkanie!, Ale działa1 Jeszcze raz dziękuję wam!
Jeszcze jeden kłopot, nie wiem czy wy też tak macie, że w całym mieszkaniu mam średni wystrój, a jest ladnie wszystko umeblowane, a w łazience mam strasznie dużo? |
To liczą się punkty wystroju na meblach i wtedy one się kumulują :)
Aby sprawdzić jaki punkt wystroju ma dany mebel, to kliknij na niego i nie poruszaj myszką. |
To będzie bardziej teoretyczne pytanko-jak odróżnić skiny i oczy typu (jak one tam się zwały?)
Cytat:
Na jednej stronie znalazłam takie ładne oczęta,a nie wiem czy to są te deflauty czy nie. Ech,i znowu zasypuję pytaniami. |
Kiedy ktoś wrzuca plik, który jest defaultem, podpisuje je jako default :) Kiedy nie są tak podpisane, to znaczy, że defaultem nie są.
masło maślane xD |
Czyli na przykład te oczęta to są te T-D (trochę ukróciłam)??
Tak,ja zawsze muszę być wszystkiego pewna na 100%. |
Tak, te oczęta są T-D :D Nie są defaultem i nie zastąpią oryginalnych oczu w grze :)
|
Agr...
Odpaliłam Simsy i nie wiem czemu ekran mi się rozciągnął.Rozciągnął,bo NIE zmieniałam wielkości ekranu gry.Wyłączyłam i włączyłam ponownie ale nadal to samo.Nie zmieniałam także nic w Frapsie.Jaka jest przyczyna problemu? I jak to naprawić? |
Grasz w oknie czy na pełnym ekranie? W sumie tak czy inaczej możesz spróbować zmienić rozdzielczość gry w opcjach.
A najlepiej to wrzuć screena, bo po przeczytaniu postu nie bardzo rozumiem, na czym polega Twój problem. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:27. |