|  | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II ohoho lekarz w akcji! | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II JEJ ! Nikt nie odszedł ze świaa żywych :smile: ! Ciekawe tylko, czemu chcieli się pozbyć Qwerta :|:| | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Może mafia podejrzewa, że wie na kogo głosować? Może jest cattanim? W końcu Apo to tylko dzieki niemu ustrzeliliście. (końcówka "-cie" bo ja na nią nie głosowałam ;) ) | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Pirv, Diana zastanawia mnie już od dawna. Mafia chciała zabić Qwerty'ego? Przynajmniej wiemy, ze nie jest w mafii :D | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II O, po raz pierwszy ktoś został uratowany! Ciekawe,kto jest lekarzem? | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II OLABOGA, SŁUCHAJCIE MPS niby gada mądrze, tu podpowiada, stara się dawać dowody, oskarża, ALE Dlaczego dzisiaj głosował na Gingersa? Bo oskarżał Apo? Która jest w maffi? Może mysłał, że przebije głosy na Apo i wybije gingersa, bo dobrze prawi (polac mu, Gingersowi) Tak samo redmoon i Lad. Proszę powiedzcie mi, że mam choć trochę racji. Jutro głosuje na MPS'a. Czy ktoś jest również skłonny oddać na niego głos? Albo na kogokolwiek z tej 3? | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Albo to Qwerty jest lekarzem i się postanowił zabezpieczyć?  Znowu nic nie ogarniam. Z dużo myślenia. :l | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Cytat: 
 | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Ale fajnie :D Więc może Lubie (albo Flo czy Fallen) rzeczywiście jest w mafii, co? :3 | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Hmm... Lubicz, Priv, jak coś to ja też mogę na niego zagłosować. ;p | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:29. |