![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
powinni dać jeszcze jakąś staruszkę co beszta twojego sima jak jego pies zrobi kupę na trawniku :D
|
Z jednorożcami pewnie będzie tak, że konie będą się mogły przemienić...Tak jak simy mogą w mumię albo np. wampira.Ciekawią mnie groby zwierzaków, a szczególnie koni...I duchy kotów siedzącre na drzewach :P , galopujące konie-duchy, moze nawet z jedzcami - ducham8 na grziecie...albo nie, bo chyba na duchu konia zwykły sim też będzie mógł jezdzić tak jak może roamawiać z duchami innych simów...
|
Wiadomo do końca kiedy będzie premiera The Sims 3 Zwierzaki? Bo podobno ma być w Październiku jak słyszałam. Jak zamówiłam w przed premierze napisano mi iż Zwierzaki przyjdą dopiero w Listopadzie ;x
|
Oficjalna światowa premiera to 19 październik.
Premiera w Polsce 21 październik. Kiepsko, że kupiłaś teraz, bo gdybyś zamówiła tydzień przed premierą, zapłaciłabyś na pewno mniej. ;) |
ciekawie zapowiadaja sie te zwierzaki ja bardzo chce pazdziernik, juz powiedzialem rodzicom, ze w weekand 22-23 pazdziernik nigdzie nie wychodze bo gram w zwierzaki :D
I jestem coraz bardziej ciekawy jednorozcow mam nadzieje ze bedzie dla mnie najlepszy dodatek do simsow i licze na co najmniej 3 wielkosci psa i 2 wielkosci kota :) |
Dwie wielkości kota...? Nie wiedziałam, że koty domowe występują w dwóch wielkościach. Kot to kot, zdarzają się wyjątki, ale przeciętny kot waży 3-5 kilo. Czyli za duże to one nie są... :P
|
No, kot to kot widziałam dużo rasowych oraz dachowców i raczej się wzrostem nie różniły, możliwe, że wagą trochę tak :|
Screen z jednorożcem! Ja chcę screen z JEDNOROŻCEM! :P Jakoś sobie nie mogę wyobrazić wyglądu tego jednorożca. Chociaż znając EA to jednorożec pewnie będzie po prostu białym lub czarnym koniem z rogiem na głowie... |
No nie wiem co by mogli jeszcze dodać jednorożcowi, oprócz rogu... Wiadomo, że będzie tak wyglądał bo inaczej nie może :).
|
Cytat:
|
Moze będzie mieć np. wyjątkowo długie życie albo jak będzie się na nim siedzieć to pojawi się na jakiś czas nastrójnik poprawiający humor?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:22. |