![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Ja ma takie pytanie. Czy gdy będę miała dwa foldery The Sims 2 to wszystko będzie działało poprawnie? Chodzi mi o to, że jeden będzie normalnie w Moich Dokumentach, drugi przechowany na pulpicie, a ja będe sobie je podmieniać. Chcę mieć jeden bez CC do grania, a drugi do dekorowania z CC. Jak mam CC to gra mi się trochę zacina.
|
Na pełnym ekranie.I zawsze miałam rozdzielczość 1024xcośtam,a w takiej sytuacji po obu stronach ekranu ma się czarne pasy..A teraz mimo że owa rozdzielczość nadal jest to ekran się rozciągnął.Zaraz wstawię screena :)
Są Screeny: Spoiler: pokaż Cytat:
@K: Za duże zdjęcia i post pod postem |
Imo wygodniej jest mieć oba w Dokumentach i tylko zmieniać im nazwy (np. dopisać coś na końcu, żeby "wyłączyć" dany folder). Oszczędzasz czas bo nie trzeba przenosić folderów za każdym razem ;)
@down - to był taki skrót myślowy :P |
@up: albo dopisać na początku :D Folderu "budowanie The Sims 2" gra też nie odczyta ;)
Cytat:
Jeśli to nie pomoże, to najprościej będzie zmienić rozdzielczość gry na wyższą albo nauczyć się grać w oknie ;] |
Niestety z tym zmienianiem rozdzielczości jest tak,że cokolwiek bym odznaczyła i wybrała ,,zastosuj zmiany" to nic nie zmienia.Dziwne...
A jak grać w oknie? DOWN: pisze że lokaliacja jest niedostępna.Gdzie to wbić w przypadku UC? |
Bardzo dziwne :|
Gra w oknie - http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35074 Zdjęcie w poradniku się nie wyświetla, ale powinno wyglądać to tak: http://s20.postimg.org/dltrwpttp/windowed.jpg |
Nina, a próbowałaś użyć programu Graphic Rules Maker?
|
UP-Niestety nie pomogło.Klikałam to co tam da się kliknąć,mimo to ekran nadal jest rozciągnięty.
|
A ustawiałaś w polu "default resolution" rozdzielczość swojego ekranu?
|
Tak,ustawiłam.Chyba że chodzi o ekran gry.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:24. |