![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra
Cytat:
|
Dokładnie tak ;)
|
Cytat:
|
Co do mojego problemu z wcześniejszej strony,o tym rociągniętym ekranie to juz naprawdę nie da się tego naprawić?
Będę musiała robić reinstalkę gry? Szukałam z godzinę na necie,ale nic takiego nie ma. :( EDIT: wyjęłam folder EA Games i znowu odpaliłam grę.Ekran jeszcze bardziej się przybliżył! Co robić? :( |
Mam pytanko: zna ktoś jakiś sposób na edytowanie ukrytych parcel? Bo bardzo bym chciała zrobić metamorfozę np. tzw. "pięknego parku" (ukrytej parceli dla hobbystów natury), bo wygląda paskudnie.
|
Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z grą
Chcę stworzyć rodzinę, która składałaby się z nastolatka i dorosłego sima. Wolałabym jednak, aby nie byli ze sobą spokrewnieni, a gra wymaga, aby nastolatka zaznaczyć w drzewie genealogicznym jako dziecko dorosłego :| Zawsze mi się wydawało, że mogli być jedynie współlokatorami...
Jak mogę stworzyć taką rodzinę bez SimPE, zabijania simów i tego typu ceregieli? Jakiś mod albo coś? @down: hm, wolałabym coś innego, bo insim to dość rozległy mod i chyba nie jest mi potrzebny... ale może kiedyś skorzystam, dzięki :) Jakby ktoś miał jakąś inną propozycję, to też chętnie przeczytam ;D |
Za pomocą insiminatora można chyba usunąć pokrewieństwo.
|
Kiedy wprowadziłam Simkę do umeblowanego mieszkania w apartamencie (wpisując boolProp... i później klikając z Shiftem wybrałam wynajmij umeblowane mieszkanie) zauważyłam, że klikając na dowolnego Sima pojawia mi się kilka dodatkowych opcji (3 lub 4) i wszystkie to "DEBUG: Super Duper Hug". Czy ktoś miał taki problem i wie jak się tych opcji pozbyć?:|
|
Mając folder downloads, w tym różne folery, np. "meble", "ubrania" itd. i w każdym z tych folderów mając osoby folder do każdego zestawu wszystko będzie działać prawidłowo?
|
Można umieszczać CC w podfolderach, nie ma z tym problemu.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:24. |