|  | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II ŁOOO nie ogarniam już niczego. xd | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II jestem z nas dumna :D :D na kogo głosujemy? ;> | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Nie wierzę w tego farta :O Drugi raz pod rząd ustrzeliliśmy mafię... Chociaż nie wiem, czy to dobre określenie, bo głosowałam na Lubiego. Jutro pewnie zrobię tak samo. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Wow. Kolejny trafiony :D No to teraz nasuwa się pytanie: kto jeszcze może być w mafii? :detective: | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Wy lepiej mi powiedzcie na kogo jutro glosować, to obiecuję, ze za wami pójdę.  :D Nieźle wam wyszło, po raz kolejny. I nie uważajcie za podejrzane mojego głosu, bo głosowałam na nią, ponieważ intuicja mi tak podpowiadała. (tylko ciekawe czy słusznie mi gadała. :l ) | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II @Chey - moim (i nie tylko moim) zdaniem Lubie. Tylko boję się, że mogę się mylić. Ktoś jeszcze musi się wypowiedzieć. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Diana - nie wiem czy Lubie... On się dość mocno wczuwał w śledztwo. Ale zobaczymy. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Ja głosuję jutro na Dianę, wierzę, że się uda. ;) | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Moim zdaniem w mafii są jeszcze: redmoon, Lubie i Kędziorek.  Osobiście jutro będę głosował na redmoona ;p | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II @Gin - ja 2 razy z rzędu na niego głosowałam. I chyba jutro też na niego oddam swój głos. | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:49. |