TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Searle 11.08.2011 10:20

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Mnie tam rybka, jakie będzie nowe stworzenie, bo i tak za bardzo nadprzyrodzonych stworzeń nie lubię i przeważnie nimi nie gram.

Séverine 11.08.2011 10:39

Cytat:

Napisał Searle (Post 1431424)
Mnie tam rybka, jakie będzie nowe stworzenie, bo i tak za bardzo nadprzyrodzonych stworzeń nie lubię i przeważnie nimi nie gram.

Ja też tym nie gram, jak dostałam dodatki i dwójkę to sprawdziłam bo jeszcze tego nie znałam ale już się tym nie bawię.

Ejak 11.08.2011 10:41

Cytat:

Napisał olanowiak (Post 1430739)
Ale większość kotów jest takiego samego wzrostu a poza tym nie można powiedzieć, że to np. taka różnica jak jest między yorkiem a dobermanem. Tak więc te powiedzmy 5cm. nie robi dla EA różnicy :P

Szkoda, że tą różnicę widać i to bardzo w rzeczywistości. Niektórzy, może chcą mieć 2 wielkości kota, żeby móc wybrać pomiędzy większym a mniejszym.

Co do wilkołaków, to sam nie wiem, szkoda, bo pewnie później całe miasto będzie się od nich roiło.

anie_1981 11.08.2011 14:21

Dokładnie na tym to polega. Mi też wszystko jedno jaka będzie postać specjalna (bo i tak nie będę nią grała), ale znając EA to będzie jak z wampirami. Pół miasta wampirów, a drugie pół wilkołaków... Pozostaje mieć nadzieję, że tym razem twórcy gry nie będą nas zmuszać do korzystania z tego elementu gry.

TheSims3Fan 11.08.2011 14:34

Kurde ja chyba głupieje xD Wchodzę tu jak jestem w domu co godzinę zeby zobaczyc czy nie ma jakiejs nowosci albo, że wyjdzie wcześniej xD Jeszcze nigdy tak bardzo nie oczekiwałem dodatku do TheSims 3 :D

hellraiser 11.08.2011 15:45

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1431589)
Dokładnie na tym to polega. Mi też wszystko jedno jaka będzie postać specjalna (bo i tak nie będę nią grała), ale znając EA to będzie jak z wampirami. Pół miasta wampirów, a drugie pół wilkołaków... Pozostaje mieć nadzieję, że tym razem twórcy gry nie będą nas zmuszać do korzystania z tego elementu gry.

W tym rzecz, że wcale nie będzie wilkołaków, tylko jakieś zdziadziałe jednorożce :< Ale zgadzam się z tym, że tych wampirów jest nieco za dużo, a jak chce się to zredukować, to trzeba się w mody uciekać...

TheSims3Fan 11.08.2011 15:51

Cytat:

Napisał Nightfall (Post 1431636)
W tym rzecz, że wcale nie będzie wilkołaków, tylko jakieś zdziadziałe jednorożce :< Ale zgadzam się z tym, że tych wampirów jest nieco za dużo, a jak chce się to zredukować, to trzeba się w mody uciekać...

Przeciez już wiadomo, że nie ma jednoroszca :)

hellraiser 11.08.2011 16:07

Cytat:

Napisał TheSims3Fan (Post 1431639)
Przeciez już wiadomo, że nie ma jednoroszca :)

No tak to jest jak się nie przejrzy tematu :( Być może jednak dodadzą wilkołaki, jak tak to strasznie się ucieszę! Z tym ich nadmiernym rozmnażaniem jakoś sobie poradzę, byleby były :)

anie_1981 11.08.2011 16:39

Na szczęście istnieje NRaas Story Progression, ale to idiotyczne, że trzeba mieć mody, żeby poprawiać po EA...

Searle 11.08.2011 16:47

Cytat:

Napisał TheSims3Fan (Post 1431600)
Kurde ja chyba głupieje xD Wchodzę tu jak jestem w domu co godzinę zeby zobaczyc czy nie ma jakiejs nowosci albo, że wyjdzie wcześniej xD Jeszcze nigdy tak bardzo nie oczekiwałem dodatku do TheSims 3 :D

Miałam nadzieję, że rzucą dość sporą garść informacji na temat Zwierzaków po wydaniu Pokoleń, ale na dniach ma wejść dodatek do Średniowiecza i jeszcze wszyscy szaleją na punkcie nowej okolicy, ale jak to ucichnie to już na bank powinni dać jakieś nowe screeny i nowe info.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:50.