![]()  | 

Odp: Forumowa Mafia II 

Ja również mogę głosować na redmoona. 
	NO PROSZĘ WAS, nakierowałem nas na MPS'a, który był w mafii. Czego jeszcze chcecie, żebym wykazał, że jestem niewinny? MOJEJ ŚMIERCI? SPOKO, dzisiaj się przekonacie, że byłem niewinny, jak mafia na mnie zagłosuje. : | EDIT: OK, póki jeszcze żyję. Moje ostatnie podejrzenia się sprawdziły, więc mam nadzieję, że i tym razem tak będzie. A mianowicie, Alexandra.! TAK, ona. Działa na podobnej zasadzie co MPS, czyli: udziela się, podpowiada, ale tym samym odsuwa od siebie podejrzenia. + chciałem też przypomnieć, że NIE głosowała na MPS'a KTOŚ KIEDYŚ ZAPROPONOWAŁ, SPRÓBUJMY GŁOSOWAĆ TYCH, NA KTÓRYCH NIE MA PODEJRZEŃ. To też wygląda sensownie, czy już popadam w paranoje ? :c  | 

paranoja ;) 
	 | 

Cytat: 

Cóż... Tez podejrzewam Alexandrę, ale jeszcze wiele może się wydarzyć, więc nie wiem, na kogo będę głosować ;P  | 

Ja bym głosowała jutro na redmoona. Ale jak już mówiłam, pójdę za wami. 
	 | 

Cytat: 

mądrze  | 

btw to pierwsza zaproponowałam MPS, ale wszyscy się dziwili czemu... :D dobrze chociaż, że Lubiemu udało się Was przekonać. 
	to na kogo jutro głosujemy, bo nie wiem? xD wg mnie Alexandra nie jest podejrzana, przynajmniej mniej od Diany i redmoona.  | 

Tak, jutro glosuje redmona. 
	Ale dlacze uwazacie, ze diana jest w mafii?  | 

Cytat: 

Albo ewentualnie redmoona.  | 

Dziś mafia sprzątnęła Privilege. 
	Pozostali przy życiu: 1. Diana – 2. Kędziorek – 3. Fallen – 4. Lubie 5. Ladrón – 6. redmoon – 7. Flo 8. Alexandra - 9. Cheyenne – 10. Gingers – 11. Juhas – 12. Qwerty -  | 

Privilege[*] :c 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:51. |