![]() |
po co zakładasz taki temat? nawet nie wiadomo o co chodzi!
|
Cytat:
|
Cytat:
a co do tematu: uzytkownik nie pierwszy raz zalozyl beznadziejny i niepotrzebny temat wiec temat do zamkniecia |
Ach, ja se zrobiłam taką paniusię we fiolecie z takim puchatym kołnierzykiem i tym pudlem no i wyglądała jak żywcem wyjęta z 101 Dalmatyńczyków (ta pierwsza scena).
No a czemu od razu zamykać?? Też bym chciała być flash finder, ale rzadko bywam w updatesach :P. |
Cytat:
a pudelek mi sie podoba, poza kolorem- nie cierpie rozowego ;/ moglby byc czarny- to moj ulubiony kolor ;D albo czerwony, ale raczej nie widzialam czerwonych psow :P |
Cytat:
sami niepotraficie lepszego i sie czepiacie lub chcieliscie taki napisac ale ona była lepsza co??? :P :\ ja napoczatku nie wiedziałam o nim ale na serio jest słodziusienki ;) |
nie widizałeem
łee....ja nie mam zainstolawej jednoczesnie gwiazdy i abrakadabry wiec pudelka nigdy nie widizałem...:( ale za to wiem ze w abrakadaberze mozna wyczarowc z siebie gwiazde co jest bardzo pomocne :D
|
ale zeby zrobic ten czar, wczesniej i tak trzeba byc gwiazda. ale np. babka bedzie gwiazda a jej maz nie. ona zrobi ten czar (ze skladniekiem czarne roze ktore przynosi wielbiciel) i w ten sposob maz tez jest gwiazda..
|
Cytat:
a nie... ja mialam z neta takiego grzyba ze jak go dotykalam to bylam gwiazda... czy cos takiego... |
ja uwazam ze ten pudel jest fajny, swietnie sie prezentuje z wlascicielem. teraz naprawde moja simka wyglada jak GWIAZDA!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:20. |