TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Problem- Zombie (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=10679)

Windrider 23.11.2004 18:20

Może... ja też muszę :] Pytanie - co to znaczy "nie zginie"? NIby jest nieśmiertelny? Nie wydaje mi się :P

Maciek S. 24.11.2004 09:36

Zombjaki i zombjaki

Cytat:

Napisał Boa
W domku moich simów zrobił się pożar, jeden sim się palił, przyszła kostucha. Moja simka poprosiła ją o życie dla sima i grały w "papier, nożyczki, kamień". Niestety, po chwili kostucha coś takiego powiedziała: "Niestety, przegrałeś z kostuchą, ale nie martw się, ożywię twojego sima. Ale nie podniecaj się tak, bo teraz twój sim to zombie...". Po czym kostucha poszła, a sim jest zielony, ma wszystko na czerwono i ma podarte ubranie...Mam pytanko: co taki zombie może zrobić???Czy jest groźny???

Naprawdę? Ja miałem simkę zombie.Też była zielona, ale miała dobry nastrój (po przegraniu z kosiarką). Nie miała także ubrań jak z psiego pyska wyjęte. Aha i nie był groźny.

Cytat:

Napisał patenka
Też tak miałam (albo tylko podobnie) i pojecham na starówke do wrózki (miała żółtą suknie i żółty kapelusz) i poprosiłam ją o wskrzeszenie mojego sima.

A był potem zombie??

patenka 24.11.2004 17:15

Cytat:

Napisał Maciek S.
A był potem zombie??

Po tym jak go wróżka wskrzesiła to był normaly.

Caro'tka 25.11.2004 17:06

Cytat:

Napisał AinA 29
Cóż,mój zombie nigdy nie był groźny i nie miał podartego ciuchu.Musisz się przekonać na własnej skórze czy jest groźny.

moj mial i chyba potem gadal gadal i gadal ze swojom przyjaciolką stal sie normalny :O (a to nie sa zombie tylko porazenie prądem wlasnie gdy twoj sim bedzie porazonym umiera przegrywasz z kostruchą to on z wilekim jesli masz szczecie oddaje mu takie zycie)
P.S:Jak wiecie lub nie jeste strasznie ciekawska więc prosze powiedz w jakiej to sie stalo rodzince Nazwisko i czy stworzona przez ciebie czy jush byla w grze??

LindSay 26.11.2004 13:03

Cytat:

Napisał Maciek S.
Naprawdę? Ja miałem simkę zombie.Też była zielona, ale miała dobry nastrój (po przegraniu z kosiarką). Nie miała także ubrań jak z psiego pyska wyjęte. Aha i nie był groźny.

A był potem zombie??

Maciek, mój zombie jest jakis głupi, cały czas ma zły jumor, tak jakby komuś chce dac w mordę. I jest taki uparty...jak chcę żeby się wykąpał, to on nic nie robi...Dobrze,że to zombie a nie jakiś Frankeinstein. Dopiero z tego Franiego to niezłe ziółko. Cały czas tylko zapycha kibelek, rozwala telewizory...

Domcia 26.11.2004 15:55

Hehe no franki potrafi byc okropny hehe ale zombi hmm moze sprzedaj go ii potem bedzie mial dobry humor i mu sie polepszy :]

LindSay 26.11.2004 19:00

Cytat:

Napisał Domcia
Hehe no franki potrafi byc okropny hehe ale zombi hmm moze sprzedaj go ii potem bedzie mial dobry humor i mu sie polepszy :]

Taaaak , Franki to dopiero wnerwiający gośc!!Wszystko mi rozwala. Co do zombie, to moge Domciu spróbować...

lavander0 27.11.2004 13:53

Nigdy nie sprzedawaj zombiego! Jest szans 50%, że wtedy zniknie i już go więcej nie zobaczysz! (Będzie na ikonce członków rodziny). A juz na pewno nie sprzedawaj Frankenstaina bo wtedy jest 1% szansy, że zostanie w Twoim domu ( a nie zniknie).

Ira 28.11.2004 14:07

Lepiej odczekać, ale mi jeszcze nigdy Frankejsztajn nie został w domu. Tylko Zombi(umarły) mi znikł!

pikol 26.12.2004 17:23

mi się tak nigdy nie robiło ale mam sposób na frankiego: jak się zmieni to włączyć tryb budowania i zrobić izolatke

ps: to dla moderatorów przepraszam za offtopa

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:16.