![]() |
oki,narazie ubrania zmienilam, tez nie są swietne, ale nie mam do nich talentu;)
http://elus12.w.interia.pl/AmyLee.bmp |
teraz ładniej wygląda :) Bluzka ładna. Mi się podoba. Ale gdybys nie napisała że to Amy Lee to byś sie nie skapła :P
|
Ok. Jeżeli mam być szczera, to twarz mi sie nie podoba, ale reszta jest ok!
|
Cytat:
|
Kochana:)))
Cytat:
Twoja Amy Lee jest śliczna, ale niestety niepodobna do tej Amy Lee. Ciuchy są fajne, mogłabyś je jednak trochę zmienić; no i oczywiście popracuj nad buźką, nad całą buźka, zauważ że Amy ma mniejsze, węższe usteczka, bardziej podłużny kształt twarzy i ZIELONE oczy! Pozdrawiam gorąco i życzę udanej Amy:)) Ps. Nie myśl że jestem jakaś wredna. A Amy naprawdę ma zielone oczy, przyjżyj się. :music: :| |
Czyt tylko mi sie wydaje ze ta głowa jest za duza ?? ;>
Ja zmienił bym jeje "uamylował" twarz.Czyli jakies charakterystyczne dla Ame rzeczy powciskał tam :> i co najwazniejsze - wychudził twarz. |
no cóż, niezbyt to podobne do amy lee, ale wiesz, troche pracy i może wyjdzie. ja wiem, że trudno jest zrobić kogoś podobnego, sam próbowałem kiedyś zrobić gwen stefani. ta twoja amy lee ma za szeroką twarz i usta i jakiś taki spłaszczony nos. ciuchy jakoś ujdą. pracuj dalej
|
Za duża ta głowa i z tą twarza wygląda jak jakiś grubasek ale jak nad nią popracujesz to się uda "dont worry be happy" :D
|
powtórka z rozrywki:))
Chusteczkowe to jest! Chyba ciągle się wyświetla to co ty"ktoś" piszesz...:/
Jaki wał! Ale dobra. Chciałabym ci powiedzieć, że te oczęta naszej ukochanej Amy są NAPRAWDĘ zielone! Dlaczego nikt mi nie wierzy?! Tzn. moja kuzynka się ze mną kłóci że Amy ma niebieskie oczy, ale przyjżyjta się! Ona ma zielone oczy, a niebieskie to nosi SZKŁA KONTAKTOWE. Możecie mi coś odpisać? Co myślicie na ten temat? Itd. POZDRAWIAM gorąco:)) Ps.(kolejny na ten temat) Naprawdę nie chcę być jakaś wredna i niemiła, ale jeśli to jest forum, to chyba mam prawo wyrazić swoje zdanie! Poza tym chyba nie jestem zbyt "ostra"?! Ps2.Zmieniłabym jej też włosy na twoim miejscu. |
Nie załamuj się ktoś :)
twoja simka to łądny pulpecik ale do amy nie jest podobna,trudno jest zrobić podobną simkę kiedyś próbwałam aquilere męczyłam się a efekt: Samara z TheRing :) Nie jest źle ale podobieństwa nie widzę:-/ |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:38. |