TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Najbardziej haniebna śmierć w TS 2 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=10697)

Eveline 13.11.2004 23:00

Cytat:

Napisał Wampirencja
" Ale Śmierć (jako Kostucha) jest genialna, jak z Pratchetta (czytał ktoś?) ...
(Postaram się spowodowac śmierć pod satelitą i dac screena, ale czuję się jak morderca XD )

Jasne!! Ja czytałam !! Wszystko (poza ostatnią, czeka na mój czas). (Mam wszystkie w domu, jest re-we-la-cyj-ny!!) (zwłaszcza niania i babcia)
Jak dla mnie najbardziej przykrą śmiercią jest ta z głodu. Chyba tylko w tym wypadku żal mi umierającego sima.

Wampirencja 13.11.2004 23:20

Cieszę się ze jest ktoś kto lubi Pratchetta! (i przepraszam z ortograf, przejęzyczenie klawiaturowe)

Powinnam dodać jeszcze jedną opcję wyboru śmierci, ale jest zbyt dziwna.
Sim idzie do pracy... nagle łapie się za głowę i... łubudu, śmierć przychodzi!
Mój mały, biedny sim! ;( Co mu się stało?

Osioł 14.11.2004 08:04

Wiesz według mnie zapomniałaś jeszcze o dwóch śmierciach....jedno już mówiłem spalenie żywcem a drugie.....zawał serca :D. Dla niewiedzących: niech sim z kiepskim samopoczuciem zobaczy ducha :).

Moriquendë 14.11.2004 10:06

:d

Jest jeszcze lepsza śmierć od wszystkich innych! Jeśli pokój jest obłożony cały brudnymi naczyniami, i jak sim do niego wejdzie... To już po simie! A mianowicie zjada go rój much :D Ochyda ;)

Hunter666 14.11.2004 10:17

Zabicie rojem much jest najlepsze. Poza tym to haniebna śmierć to nie to samo co spektakularna śmierć :\.

Shèène 14.11.2004 12:50

A raz mi sim z głodu padł,(no dobra, zagłodziłam go :P)to nie pojawiła się kostucha tylko był od razu grób.:O

Wampirencja 14.11.2004 14:26

Cytat:

Napisał Berquester
Jest jeszcze lepsza śmierć od wszystkich innych! Jeśli pokój jest obłożony cały brudnymi naczyniami, i jak sim do niego wejdzie... To już po simie! A mianowicie zjada go rój much Ochyda

Ooo ja teog nie miałam, faktycznie nie ma takiej miłej śmierci w sondzie. Może ktoś ma zdjecie jak owady mordują sima...???

I faktycznie,mój simek pracujący w nocy zobaczył duszka :D (a niemłody był...)

Nindë 14.11.2004 15:51

Hmm...Haniebna smierc..Satelita!!!

Nie rozumiem jednej smierci..Utopienie...Utopilam sima wszytko w porzadku przyszla kostucha pojawil sie nagrobek...Ale gdy ten duch w nocy wstaje i lazi sobie po ogrodku pojawiaja sie kaluze!!! Caly ogrodek zatopiony kaluzami!! Myslalam ze zwariuje..Musialam simowi myc i wyrywac chwasty po od razu sie pojawily...Nie chce sprzedac nagrobka...To co mam zrobic aby ten duch przestal zalewac moj ogrodek..???!!!!! :\ :\

Osioł 14.11.2004 15:55

Cytat:

Napisał Nindë
Hmm...Haniebna smierc..Satelita!!!

Nie rozumiem jednej smierci..Utopienie...Utopilam sima wszytko w porzadku przyszla kostucha pojawil sie nagrobek...Ale gdy ten duch w nocy wstaje i lazi sobie po ogrodku pojawiaja sie kaluze!!! Caly ogrodek zatopiony kaluzami!! Myslalam ze zwariuje..Musialam simowi myc i wyrywac chwasty po od razu sie pojawily...Nie chce sprzedac nagrobka...To co mam zrobic aby ten duch przestal zalewac moj ogrodek..???!!!!! :\ :\

Sprzedaj ten nagrobek i zabij innego sima innym sposobem niż utopienie :).

Nindë 14.11.2004 17:34

Ha...Tylko mi chodzi o to że nie chce sprzedac nagrobka...Moze ktos zna jakis inny sposob??

Tak samo dzialo mi sie w domu Oliwki Widmo...Ale tam nikogog nie zabilam.... :O

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:50.