TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Okulary Paskala Dziwaka (z okolicy Dziwnowo XD) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=10711)

Lena15 14.11.2004 12:48

Bo na zdjęciach u rodziny Ćwirów jest jak ona była ubrana....

asiolin 14.11.2004 12:54

Cytat:

Napisał Lena15
Bo na zdjęciach u rodziny Ćwirów jest jak ona była ubrana....

Aaa... Ja tam zdjec nie opglądama,el spoks.. Okulary u mnei są,a mam nadal to samo pytanei.. czemu mówicie,że to Majka skoro to Bella,a n Mortimer?? Uhu..

Paddie 14.11.2004 13:30

Cytat:

Napisał asiolin
Aaa... Ja tam zdjec nie opglądama,el spoks.. Okulary u mnei są,a mam nadal to samo pytanei.. czemu mówicie,że to Majka skoro to Bella,a n Mortimer?? Uhu..

Jeśli mnie pamięć nie myli, a przyznam szczerze, że jest już krótka, to Bella zawsze była Bellą, tylko, że w niektórych krajach w pierwszej części im zmieniono imiona, czyli była Majka i Henryk, a powinni być Bella i Mortimer. Ale w drugiej części są już takie, jakie być powinny.

Wampirencja 14.11.2004 14:14

Bach!
A może ma ktoś pomysł dotyczący tych OKRĄGŁYCH OKUKLARÓW...? Może gdzieś można ściagnąć...? Zależy miiii.... ;(

Shèène 14.11.2004 18:00

Przecież one są

w tworzeniu sima.

Fizzly 14.11.2004 18:49

Cytat:

Napisał Padfoot
Jeśli mnie pamięć nie myli, a przyznam szczerze, że jest już krótka, to Bella zawsze była Bellą, tylko, że w niektórych krajach w pierwszej części im zmieniono imiona, czyli była Majka i Henryk, a powinni być Bella i Mortimer. Ale w drugiej części są już takie, jakie być powinny.

Nie, w każdym kraju zmieniają imiona, tylko że Polska to Polska, i oczywiście wszystko potrafią zepsuć... -_-" Po prostu firma tłumacząca nie zwrócila uwagi na S1 pewnie, bo np. w Francji (chyba) Bella ma na imię Sonia już od S1 aż do teraz. ;)

Wampirencja 14.11.2004 19:00

Cytat:

Napisał Dark Magician Girl
Przecież one są

w tworzeniu sima.

;( Toć piszę że w moich simach NIE MA ICH w opcji tworzenia simów (nawet paskal jakby zmienił okulary to już do tych okrągłych nie wróci) ;(

3jacek 15.11.2004 10:41

Cytat:

Napisał Lena15
Majka zaginęła bo porwało ją UFO i nikt nie wie gdzie jest, ale najśmieszniejsze jest to że jej twarz jest na mleku (jak sobie robią płatki) i wiecie tak jak w Ameryce że jej poszukują :D
Aha i u mnie jest nie Majka ale Bella!! I nie Henryk tylko Mortimer a przeciez w TS1 byli Henryk i Majka!!!!:/

Mi się zdaje, że takie imiona były już na samym początku w TS 1 w wersji angielskiej i teraz w TS 2 polacy wybrali właśnie te, oryginalne. Ale i tak nie miałem angielskich TS 1, więc nie wiem czy tak rzeczywiście jest...

Angeo 15.11.2004 10:50

Cytat:

Napisał Linka
Z tymi okularami jest podobnie ak z ubiorem Majki ćwir w TS2 Mam ona na sobie czerwoną sukienke której nie ma normalnie.

Kiecka Belli jest tyle że nie w całych strojach tylko trzeba dobrać taką czerowną bluzkę i czerwoną spudniczke wtedy do skina bluzki dołączony jest ten naszyjnik który miała Bella. A cały strój wygląda jak kiecka :O Żadna zagadka ja te okrągłe brele mam

Paddie 15.11.2004 11:36

Cytat:

Napisał Wampirencja
;( Toć piszę że w moich simach NIE MA ICH w opcji tworzenia simów (nawet paskal jakby zmienił okulary to już do tych okrągłych nie wróci) ;(

Cóż, ja je mam w tworzeniu. Ale tak czasami jest - mnie np. brakuje jednej fryzury, a moja koleżanka ją ma. Tak już chyba czasami jest.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:02.