![]() |
a ja mam jeszcze pytanko: bo tam na tej stronie to sa trzy podobne do siebie pliki do sciagniecia, i czy trzeba sciagnac je wszystkie, czy tylko mozne jeden (jak tak, to ktory)??????
|
Pewnie kiedyś otworzyłaś plik podobnego typu (którego zresztą nie da się otworzyć niczym, oprócz simPE) notatnikiem. Po prostu wsadź to do downloads i nie otwieraj... :\
|
Ale jak??!! Ja i tak nic nie rozumiem
|
Cytat:
|
Cytat:
Iliga to że nie umiesz pliku rozpakować to nie moja wina, ja jakoś normalnie rozpakowałam plik i mi wszysko chodzi. Do Amazonki: możesz ściągnąć tylko jeden z tych plików, bo jak ściągniesz to to nię będzie kompatybilne!!!!!!! |
a jest jakas roznica znaczniejsza roznica poiedzy tymi plikami?
|
Cytat:
różnią sie niektórymi opcjami, ale wszyskie 3 mają tą opcję z ciążą.... |
do limonka:dobra zrobiłam wszystko jak pisałaś i jak babka zajdzie w ciąze gdzie będzie można to wszystko ustawić(ciąża z bliżniakiam ufo i inne?)
:mbounce: :mbounce: :mbounce: :nuke: |
Cytat:
Facetką która NIE jest wciąży (lub ewentualnie facetem) klikasz na środek urządzenie i pojawia ci sie: Alien pollination... - ciąża ufo Make baby with... - mieć pojedyncze dziecko z...(wybierasz imie z kim chesz to dziecko Make twins with... - bliźniaki z....(wybierasz imie kto ma być ojcem) Gdy już usłyszysz melodyjke że facetka zaszła w ciąże to wtedy na środku urządzenia masz takie opcje: Accelerate pregnancy -przyspieszyć ciąże Abort pregnancy -przerwać ciąże Suspend pregnancy -zatrzymać ciąże Resume pregnancy -? |
dzienxs jesteś spox :ty: :ty:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:06. |